Logo regiozakenwaterland.nl
(Foto: aangeleverd)

Lust Culinair Genieten verzorgt uw complete barbecue

De zomertijd is alweer even ingegaan en langzamerhand gaan ook de temperaturen omhoog. Tijd om de barbecue uit de kast te halen dus… Bij feestjes en partijen en een goede weersvoorspelling een ideale activiteit. Wat het nog mooier maakt, is dat Lust Culinair Genieten daarbij alle zorgen uit handen kan nemen. De Zaanse cateraar is hierin flexibel. "Wij kunnen de klant volledig ontzorgen", zegt mede-eigenaar Anne Kos.

Het barbecueseizoen loopt bij Lust Culinair Genieten soms zelfs in de winter door, maar de meeste barbecueaanvragen komen natuurlijk als de zon uit zijn winterslaap ontwaakt. "Als de weersvoorspellingen goed zijn, krijgen we weer aanvragen. Een paar weken geleden hadden we alweer de eerste, in Castricum. Straks in mei gaat het zeker helemaal los!", klinkt Anne enthousiast.

De mogelijkheden zijn bij Lust Culinair Genieten uitgebreid. "We kunnen alles rondom de barbecue leveren. Het vlees en de salades, maar ook een biertap, statafels, ballonnen en een tent met heater voor als het weer toch iets minder is. Voor wie dat wil, verzorgen we eveneens de muziek. Het is maar net wat de behoefte van de klant is."

Lust Culinair Genieten kan zelfs medewerkers leveren. Omdat de onderneming de catering van veel evenementen doet en daarbij vaak flexibele krachten nodigt heeft, hebben zij in 2017 CrewMatch opgericht. Dit is een uitzendbureau voor horeca en catering. "Met onze ploeg aan flexwerkers kunnen we onszelf van medewerkers voorzien, maar ook andere cateraars, horecabedrijven, evenementen- en uitzendbureaus. Bovendien weten we wat we aan onze kwalitatief goede mensen hebben."

Lust Culinair Genieten

Sinds de start in 2008 is Lust Culinair Genieten alles op het gebied van catering gaan aanpakken. Het tempo waarmee een snelkookpan voedsel gaarkookt, is een goede metafoor voor de ontwikkeling van de Zaanse onderneming van Joost Kroes en Anne Kos. Ze bouwden hun bedrijf van een veelzijdige kookstudio om tot een goedlopend cateringbedrijf met meer dan tien medewerkers.

Een ondernemingsplan schrijven was het doel van Anne's scriptie. Hij studeerde voeding en diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Anne leerde Joost kennen als collega bij Restaurant De Buurman in Zaandam. Joost wilde wel wat met een partner doen en een ondernemingsplan lag er dus al. Zo startten de toen begin twintigers in 2008, aan het begin van de economische crisis, een kookstudio in de Zaanse Chocoladefabriek, Zaandam. "We begonnen vanuit het niets. Het is keihard werken en goede producten leveren. Veel promotie maken. Zorgen dat mensen je kunnen vinden", zegt Anne.

Met haar personeel biedt Lust Culinair Genieten een veelzijdige service. Zij verzorgen zowel kleine als grote evenementen culinair, maar ook facilitair. De cateraar is te bereiken via tel.: 075-6161539 en per e-mail, via: info@lustculinairgenieten.nl. Meer informatie op: www.lustculinairgenieten.nl.

Meer berichten