Logo regiozakenwaterland.nl
Onlangs vond een bijeenkomst plaats in De Kleine Doele.
Onlangs vond een bijeenkomst plaats in De Kleine Doele. ((Foto: aangeleverd))

PRO Junior succesvol om drempel naar PRO te verlagen

PRO Junior heeft onlangs een bijeenkomst gehouden in De Kleine Doele te Purmerend over het onderwerp 'disruptie'. Dat is de ontwrichting van bestaande business door nieuwe technologische bedrijven en ontwikkelingen. Voormalig marketingman en directielid van makelaarskantoor Hendriks Groep/Hoekstra & Van Eck, Gerard de Gier, hield een boeiende presentatie voor zo'n 25 jonge ondernemers. PRO Junior is bedoeld om de stap naar het PRO lidmaatschap voor jonge ondernemers te vergemakkelijken.

Geslaagde bijeenkomst over onderwerp 'disruptie'…

PRO bestuurslid Christian Groot en woordvoerder voor PRO junior is zeer tevreden over de opkomst en over het evenement zelf. "Ons doel is om de doorstroming van jonge ondernemers te bevorderen naar het lidmaatschap van de bedrijvenvereniging Purmerendse Regio Ondernemers (PRO). We merken ook wel degelijk de aanzuigende werking hiervan. Bij de laatste Biznizbar van de PRO in Biercafé De Bonte Koe zagen we weer steeds meer jonge ondernemers en mensen die bij deze bedrijven in dienst zijn. We hebben bij de evenementen van PRO Junior meestal een vaste groep van circa 25 mensen, maar de interesse voor deze activiteit binnen de PRO groeit."

Spreker Gerard de Gier heeft, na twaalf jaar Hoekstra & Van Eck, sinds ruim twee jaar een consultancy/adviesorganisatie onder de naam Effy Tool. Hij adviseerde bij de PRO Junior bijeenkomst de jonge ondernemers hoe ze met het verschijnsel 'disruptie' kunnen omgaan en kunnen zorgen niet te laat te reageren.

Meer berichten