Logo regiozakenwaterland.nl

Abma Advocaten BV nieuw advocatenkantoor in Purmerend met vertrouwde namen

Abma Advocaten BV. Dat is de naam van het nieuwe advocatenkantoor in Purmerend, met de vertouwde namen en gezichten van Hans Abma, Marije Sliphorst-Dekker, Felix Groot en Saskia Pijnenburg. Abma Advocaten BV is 1 juni jl. gestart en is gevestigd aan de Waterlandlaan 52 in Purmerend.

Marije Sliphorst: "We bruisen van energie om hier een succes van te maken…"

Marije Sliphorst was voorheen een van de partners van Abma Schreurs Advocaten BV, een apart bedrijf van Abma Schreurs Notarissen. Marije Sliphorst: "Door diverse nare omstandigheden, waaronder ziekte van mijn zakenpartners, heb ik in april jl. besloten dat dit voor mij, als enig overgebleven partner met twintig medewerkers, geen gezonde situatie meer was en heb ik op eigen verzoek faillissementaanvraag voor Abma Schreurs Advocaten BV gedaan. Maar ik blijf advocaat in Purmerend, want daar is markt voor. Maar we doen het op een andere wijze, namelijk als maatschap."

Het nieuwe bedrijf is 1 juni jl. gestart. Hans Abma, Felix Groot, Saskia Pijnenburg en Marije Sliphorst-Dekker zijn de vertrouwde namen en gezichten van de maatschap. De nieuwe naam is Abma Advocaten BV. Er zijn ook een nieuw logo en een nieuwe website ontworpen (www.abma-advocaten.nl). Het vestigingsadres blijft Waterlandlaan 52 in Purmerend. Het telefoonnummer is 0299-250363/mobiel: 06-15855701

Verdubbelde energie
Marije Sliphorst: "Wij zijn gespecialiseerd om het MKB te bedienen op allerlei gebieden. Saskia Pijnenburg heeft tevens een achtergrond als deurwaarder, waardoor we ook op dat gebied veel kunnen bieden. Het is een zware periode geweest. Ik ben blij dat de moeilijke tijd achter de rug is en wij bruisen met Abma Advocaten van verdubbelde energie om een succes te maken van deze maatschap."

Meer berichten