Logo regiozakenwaterland.nl
Robert (links) en Jeroen Jonk (tweede van rechts) met PRO-voorzitter Marije Sliphorst en secretaris Marco Dekker.
Robert (links) en Jeroen Jonk (tweede van rechts) met PRO-voorzitter Marije Sliphorst en secretaris Marco Dekker.

Bert Jonk Autoverhuur laat ouderen profiteren van geldbedrag ondernemer van het jaar

De recente Biznizbar in café De Bonte Koe stond mede in het teken van de overhandiging van de cheque die hoort bij de PRO Ondernemersprijs 2018. Secretaris Marco Dekker overhandigde de cheque van € 1.500,- aan Robert en Jeroen Jonk van Bert Jonk Autoverhuur. Het is traditie dat de winnaar het geld beschikbaar stelt aan een goed doel. Onmiddellijk na het officiële gedeelte was Robert Jonk er als de kippen bij om het bedrag te verdubbelen tot € 3.000,-. Het doel wist hij ook, namelijk voor een kwetsbare groep ouderen in Purmerend. "Exact weten we het nog niet, maar we willen het aan een specifiek ouderenhuis geven. We gaan ons de komende weken beraden wie het gaat worden", laat Robert aan Regio Zaken weten.

De Biznizbar, ook dit keer gesponsord door Bert Jonk Autoverhuur, was weer een gezellige aangelegenheid. Het was de eerste na de zomervakantie. Er waren enkele nieuwe leden te noteren. De eerstvolgende vindt plaats op donderdag 3 oktober en wordt gesponsord door Abma Schreurs.

Een andere belangrijke datum voor leden van de PRO en Beemster Ondernemer is 29 oktober. Dan verzorgt drs. Jos Burgers een presentatie in De Purmaryn. Aanvang 20.00 uur. Aanmelden kan via de PRO-site.

Bijgaand de foto's, gemaakt door Rolf Rijken, van de Biznizbar op donderdag 5 september!

   

Meer berichten