Logo regiozakenwaterland.nl
Bert van der Knijff (links) en Dick Roos voor het pand aan de Poelstraat.
Bert van der Knijff (links) en Dick Roos voor het pand aan de Poelstraat. ((Foto: Han Giskes))

Avanti Advisering verhuist naar nieuw pand in Poelstraat in Purmerend.

Het markante gebouw op de kruising van de Purmerweg en de Gorslaan in Purmerend was twee decennia lang het onderkomen van Avanti Advisering. Het pand maakt binnenkort plaats voor particuliere woningbouw.

Het wensenlijstje voor een nieuw kantoor van Avanti Advisering was uitgebreid. En dat in een tijd waar de particuliere huizenmarkt en de huisvesting van zakelijke dienstverlening op gespannen voet met elkaar staan. Toch gaan ze de elfde van de elfde verhuizen: directeuren-eigenaars Bert van der Knijff en Dick Roos verlaten na 22 jaar samen met hun team het huidige kantoorpand aan de Purmerweg in Purmerend. "We hebben een fantastisch mooie locatie gevonden aan de Poelstraat 4, tegenover de bioscoop. Op een steenworp afstand van waar we nu zitten. Extra bijzonder omdat we 28 jaar geleden gestart zijn in de even verderop gelegen Zeevangstraat", aldus Dick. Het administratiekantoor is gespecialiseerd in de financiële administratie van mkb-ondernemers in onder meer Purmerend, Zaandam, Hoorn, Volendam en Amsterdam. "Onderscheiden doen we ons vooral door onze bedrijfseconomische en fiscale adviezen", zegt Bert. Onder de vlag Avanti P&O Services houdt het kantoor zich bezig met salaris- en personeelsadministraties en arbeidsrechtelijke advisering.

Terugverdienen

Het kantoor biedt haar financiële, fiscale en bedrijfseconomische diensten aan een groot aantal verschillende klanten in het midden- en kleinbedrijf biedt Dick: "Onze klanten komen uit alle denkbare branches: van horeca tot detailhandel en bouw, van zzp'er tot middelgrote mkb'ers. We werken nauw samen met verschillende andere dienstverleners. Dus als er een accountantsverklaring nodig is, dan kunnen we daar ook voor zorgen." In een tijd waar boekhoudprogramma's en fiscale en administratieve informatie online makkelijk toegankelijk is, heeft het kantoor toch een meerwaarde. Bert lacht: "Je komt een eind als je googelt. Maar niet zover als wij. Een ondernemer kan zijn administratie en aangifte doen op basis van wat bij de wet verplicht is, maar je kunt de administratie ook gebruiken om er informatie uit te halen. Om bijtijds bij te sturen bijvoorbeeld. Iedereen kent de regeling voor zelfstandigenaftrek, maar er is zoveel meer. En daar zijn wij voor. Ervaren ondernemers begrijpen onze meerwaarde en vragen ons om advies. Zijn er administratiekantoren met een lager uurtarief? Jazeker! Maar als wij ons werk goed doen, heeft de klant het prijsverschil na de eerste factuur alweer terugverdiend! Dus wees niet bang om advies te vragen. Het levert je een besparing op of het voorkomt dat je financiële schade lijdt ten gevolge van onjuist of onvolledig advies."

Inprikken

De aankomende verhuizing van het kantoor naar de Poelstraat zal volgens Bert en Dick snel verlopen. Dick: "De IT-infrastructuur moet worden aangelegd. We werken met VoIP en in de cloud, dus het is een kwestie van inprikken en weer aan het werk! Het nieuwe kantoor is licht, modern en ruim. We zitten vlakbij het bus- en treinstation en dichtbij het centrum van Purmerend. We hebben er ontzettend veel zin in!"

Meer berichten