Avanti Advisering verhuist naar nieuw pand in Poelstraat in Purmerend.

Algemeen
Bert van der Knijff (links) en Dick Roos voor het pand aan de Poelstraat.
Bert van der Knijff (links) en Dick Roos voor het pand aan de Poelstraat. (Foto: Han Giskes)

Het markante gebouw op de kruising van de Purmerweg en de Gorslaan in Purmerend was twee decennia lang het onderkomen van Avanti Advisering. Het pand maakt binnenkort plaats voor particuliere woningbouw.

Het wensenlijstje voor een nieuw kantoor van Avanti Advisering was uitgebreid. En dat in een tijd waar de particuliere huizenmarkt en de huisvesting van zakelijke dienstverlening op gespannen voet met elkaar staan. Toch gaan ze de elfde van de elfde verhuizen: directeuren-eigenaars Bert van der Knijff en Dick Roos verlaten na 22 jaar samen met hun team het huidige kantoorpand aan de Purmerweg in Purmerend. "We hebben een fantastisch mooie locatie gevonden aan de Poelstraat 4, tegenover de bioscoop. Op een steenworp afstand van waar we nu zitten. Extra bijzonder omdat we 28 jaar geleden gestart zijn in de even verderop gelegen Zeevangstraat", aldus Dick. Het administratiekantoor is gespecialiseerd in de financiële administratie van mkb-ondernemers in onder meer Purmerend, Zaandam, Hoorn, Volendam en Amsterdam. "Onderscheiden doen we ons vooral door onze bedrijfseconomische en fiscale adviezen", zegt Bert. Onder de vlag Avanti P&O Services houdt het kantoor zich bezig met salaris- en personeelsadministraties en arbeidsrechtelijke advisering.

Terugverdienen

Het kantoor biedt haar financiële, fiscale en bedrijfseconomische diensten aan een groot aantal verschillende klanten in het midden- en kleinbedrijf biedt Dick: "Onze klanten komen uit alle denkbare branches: van horeca tot detailhandel en bouw, van zzp'er tot middelgrote mkb'ers. We werken nauw samen met verschillende andere dienstverleners. Dus als er een accountantsverklaring nodig is, dan kunnen we daar ook voor zorgen." In een tijd waar boekhoudprogramma's en fiscale en administratieve informatie online makkelijk toegankelijk is, heeft het kantoor toch een meerwaarde. Bert lacht: "Je komt een eind als je googelt. Maar niet zover als wij. Een ondernemer kan zijn administratie en aangifte doen op basis van wat bij de wet verplicht is, maar je kunt de administratie ook gebruiken om er informatie uit te halen. Om bijtijds bij te sturen bijvoorbeeld. Iedereen kent de regeling voor zelfstandigenaftrek, maar er is zoveel meer. En daar zijn wij voor. Ervaren ondernemers begrijpen onze meerwaarde en vragen ons om advies. Zijn er administratiekantoren met een lager uurtarief? Jazeker! Maar als wij ons werk goed doen, heeft de klant het prijsverschil na de eerste factuur alweer terugverdiend! Dus wees niet bang om advies te vragen. Het levert je een besparing op of het voorkomt dat je financiële schade lijdt ten gevolge van onjuist of onvolledig advies."

Inprikken

De aankomende verhuizing van het kantoor naar de Poelstraat zal volgens Bert en Dick snel verlopen. Dick: "De IT-infrastructuur moet worden aangelegd. We werken met VoIP en in de cloud, dus het is een kwestie van inprikken en weer aan het werk! Het nieuwe kantoor is licht, modern en ruim. We zitten vlakbij het bus- en treinstation en dichtbij het centrum van Purmerend. We hebben er ontzettend veel zin in!"

Afbeelding
Purmerend krijgt een nieuw Broodfonds voor ondernemers Zakelijk 29 feb, 11:32
Hoe beheers jij jouw bedrijfsrisico's?
Help, paniek in de tent!: workshopavond bedrijfsrisico's van Netwerk Purmerend Zakelijk 28 feb, 10:01
Van links naar rechts: Ruud van der Kruijf, Caroline Wals, Saskia Wals en Richard van Alphen voor het station. Goed zichtbaar is de unieke houten constructie waarmee het project is opgebouwd.
Derde generatie Joh. de Vries opent aan Verzetslaan Avia XPress en Washking wasboxen Zakelijk 28 feb, 09:10
José van den Hurk: "Ik ben er trots op dat wij ook mensen die moeilijk bereikbaar zijn toch in aanraking laten komen met kunst en cultuur."
José van den Hurk neemt afscheid van Cultuurhuis Purmerend Cultuur 23 feb, 12:00
Afbeelding
Informatiebijeenkomst ondernemers versterking brug A7 bij Purmerend Nieuws 23 feb, 11:10
Nico Molenaar over Ronja Philips: 'Vers bloed in het bedrijf is goed en zeker met Ronja'.
Management Sligro voegt met Ronja Philips jeugdige flair toe Nieuws 23 feb, 10:00
Paul Kuijt: "We doen ook ons uiterste best om het onpersoonlijke van online verkoop persoonlijk te maken."
Pontman Schoenen: Voor de echte speciaalzaak is altijd plek Nieuws 22 feb, 16:00
Herstel van het viaduct gaat vijf maanden overlast geven.
Bereikbaarheidsplan A7 Purmerend vanaf 1 april Nieuws 22 feb, 15:00
Hugo van den Berg en Meindert Engberts in het lokaal.
Meindert Engberts: de ondernemer een half jaar voor de klas in Gerrit Rietveld Onderwijs 22 feb, 14:00
Nathalie en Gertjan in de multifunctionele gastenruimte met fraai uitzicht op de Beemster natuur.
Huize Leeghwater: ideale combinatie van natuur, spiritualiteit en verwennerij Nieuws 22 feb, 10:27
Hans Sal en zijn partner Sandra.
Hans Sal van Deitmers Mannenmode: Nooit bij de pakken neerzitten Nieuws 21 feb, 14:50
Marcel ten Brinke
"Ben jij IT-notaris? Kun je dan mijn laptop repareren?" Partnerbijdrage 21 feb, 11:18
Thierry van der Weide
Column VOWA: Nog meer A7 Column 21 feb, 11:00
Afbeelding
Column PRO: De kracht van gezamenlijke inspanningen Column 21 feb, 10:00
Steven Grevenstuk: "Wanneer de Tech Campus er komt zie ik hele goeie mogelijkheden om binnen die nieuwe opzet tot een vorm van samenwerking te komen."
Brok Decor: Champions League van de festivalaankleding Nieuws 20 feb, 16:00
Rachel Hayhoe
Column: Waarom duurt de afwikkeling van een nalatenschap zo lang? Column 20 feb, 13:35

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad