Logo regiozakenwaterland.nl
De dames van Dierenartsenpraktijk Purmerend en Marije Sliphorst (tweede van links) en Marco Dekker van de PRO.
De dames van Dierenartsenpraktijk Purmerend en Marije Sliphorst (tweede van links) en Marco Dekker van de PRO. ((Foto: Rolf Rijken))

Hoedje van de Koningin en Dierenartsenpraktijk winnen ondernemersprijzen PRO

PURMEREND - Begeleidt door trucs van de jonge Purmerendse illusionist David Nathan zijn zaterdagavond in theater De Purmaryn de PRO-ondernemersprijzen uitgereikt aan Hoedje van de Koningin in de categorie klein en Dierenartsenpraktijk Purmerend in de categorie groot.

Oeuvreprijs voor Jan Kuiper

Tot zijn niet geringe verbazing kreeg Jan Kuiper een oeuvreprijs overhandigd. Kuiper neemt in september van dit jaar officieel afscheid als allesdoener van harddraverijvereniging Prins Bernhard, die jaarlijks de kortebaandraverij in Purmerend tot een doorslaand succes maakt. "Maar ik blijf wel voorzitter", aldus de gevatte Purmerender. En tot de vele ondernemers in de zaal: "Jullie zien me over 14 dagen, want dan ga ik weer beginnen met het werven van sponsors." 

Marco Dekker van de Ondernemersprijscommissie van de PRO: "Jan Kuiper heeft heel veel betekend voor Purmerend en doet dat nog steeds. Hij heeft het voor elkaar gekregen dat er elk jaar op de tweede donderdag van september één grote reünie plaatsvindt. Heel Purmerend smelt hier samen. Wij vonden dat we dat moesten waarderen met een oeuvreprijs. Die wordt pas voor de tweede keer toegekend, want Frits Dix is ooit de eerste geweest die deze heeft mogen ontvangen".

Meer berichten