Logo regiozakenwaterland.nl

Nagenieten van PRO-ondernemersverkiezing

PURMEREND - Bekijk de beelden voor, tijdens en na de PRO-ondernemersverkiezing, die zaterdagavond 11 januari in theater De Purmaryn werd georganiseerd. Het waren Hoedje van de Koningin en Dierenartsenpraktijk Praktijk die er met de winst in de respectievelijke categorieën klein en groot vandoor gingen.

Hun namen werden uit de door illusionist David Nathan geopende kist tevoorschijn getoverd, waarna Marco Dekker van de PRO hen de prijs overhandigde. Vooraf sprak Marije Sliphorst, samen met Daniel Pardoen voorzitter van de PRO, de zaal toe. Onder andere stond ze stil bij het overlijden van Bert Ooms sr., de man die destijds bij de oprichting van de Industrie- en Bedrijven Groep (IBG) als voorloper van de PRO, betrokken was en die veel voor het Purmerendse bedrijfsleven heeft betekend.

Jan Kuiper werd beloond met de oeuvreprijs. Dit vanwege zijn jarenlange verdiensten in het belang van de kortebaandraverij. Kuiper, die voorzitter blijft en ook de sponsoring blijft doen, wordt vanaf dit jaar terzijde gestaan door een 5-koppig bestuur waaronder zijn zoons Marco en Robert, VVD-raadslid Jan Peter Dompeling, Gertjan Otto en Bas Hillecamp. 

De foto's zijn van Rolf Rijken. Geniet nog even na!

Meer berichten