Logo regiozakenwaterland.nl
Het team van Jo & Co voor de vernieuwde zaak.
Het team van Jo & Co voor de vernieuwde zaak. ((Foto: aangeleverd))

Eetcafé Jo&Co in een nieuw jasje

Eetcafé Jo&Co op de Koemarkt in Purmerend heeft haar interieur compleet vernieuwd. De Franse bistro wordt sinds de zomer van 2018 gerund door eigenaren Marco Schreutelkamp en Jeroen de Wolf. Schreutelkamp is de oorspronkelijke eigenaar van Jo&Co, hij verkocht het bedrijf in 2014 maar het begon weer te kriebelen. In 2018 keerde hij terug op het vertrouwde nest en sindsdien is hij weer hét gezicht van Jo&Co.

Na de overname vonden Marco en Jeroen het tijd om Jo&Co in een nieuw jasje te steken, dus ging het eetcafé begin januari tien dagen dicht. Op 17 januari hing de vlag uit bij de heropening van Jo&Co en konden gasten het nieuwe interieur en de menukaart bewonderen.

Zuid-Europees

Vol trots stonden Marco, Jeroen en het team klaar voor de gasten in de vernieuwde 'eetkamer van Purmerend'. Het nieuwe interieur toont  Zuid-Europese invloeden, met een combinatie van warme kleuren, hout en mozaïektegels. In het oog springt de wijnmuur achter in de zaak, waar de wijnkaart wordt uitgelegd met soorten wijn, druif en smaak. De menukaart van het eetcafé is geïnspireerd op de Franse keuken met klassiekers zoals carpaccio, spareribs en tomatensoep. Daarnaast biedt Jo&Co bijzondere en seizoensgebonden gerechten en specials die buiten de kaart om worden aangeboden.

Meer berichten