Logo regiozakenwaterland.nl
Het apetrotse team van Sligro Purmerend leverde een topprestatie in 2019.
Het apetrotse team van Sligro Purmerend leverde een topprestatie in 2019. ((Foto: Han Giskes))

Sligro Purmerend beste van Nederland

PURMEREND - Groot feest bij Sligro Purmerend. Daags nadat de directie van de Sligro Group de vestiging aan de Polderweg in Baanstee-Noord heeft uitgeroepen tot de beste van de 50 in Nederland aanwezige Sligro's, knalden de confettikanonnen op de werkvloer uit elkaar. Vestigingsdirecteur Nico Molenaar bekeek alles met grote trots.

"Dit is zo grandioos voor ons allemaal. Iedereen is er zo mee bezig geweest en als dat dan op deze manier wordt beloond geeft dit een enorme boost", aldus Molenaar, die met zijn team vorig jaar op de derde plaats eindigde. De uitverkiezing wordt jaarlijks gehouden naar aanleiding van beheers- en omzetcijfers en enkele onaangekondigde audits en klantenonderzoeken.

Met zijn allen weekend weg

Naast de eeuwige roem en een trofee gaat het hele team met partner genieten van een weekend weg naar een Europese hoofdstad naar keuze. "We weten nog niet precies waar de reis naartoe gaat, maar we zijn ons druk aan het oriënteren", zegt Nico Molenaar. Saillant detail is dat Sligro Purmerend gedurende het bewuste weekenduitje in zijn geheel wordt overgenomen door collega's van Sligro-vestigingen uit het hele land.

Teamspirit

Nico Molenaar prijst en koestert de teamspirit in de Purmerendse Sligro. "Het was aanvankelijk wennen voor iedereen, want de medewerkers zijn een samensmelting van oud-medewerkers van De Kweker en Sligro. En dat waren toch twee andere werelden. Na een periode is het puzzeltje in elkaar gevallen. Met dit als resultaat. En ik hoop niet van tijdelijke aard, want volgend jaar wil ik opnieuw op het podium staan en dan ook weer op de hoogste trede."

Sligro Purmerend opende in mei 2017 de vestiging van ruim 9.000 vierkante meter. Met ruim 45.000 artikelen onder één dak biedt Sligro Purmerend een onderscheidend en compleet aanbod voor professionals in food.

Meer berichten