Logo regiozakenwaterland.nl

Bestolen ondernemers draaien weer op volle toeren

PURMEREND - De ondernemende Wim Doets uit Oosthuizen en Frank Bekebrede, eigenaar van BBQ De Purmer, draaien onder de naam koggehoornshop.nl weer op volle toeren.

Kijk voor alle gerechten op www.koggehoornshop.nl

De twee vonden elkaar in het begin van de coronacrisis. Het feit dat alle horeca op slot ging en zowel Doets, die als zelfstandig kok werkzaam is, en Bekebrede hun verdiensten tot minimum zagen verdampen, besloten ze gezamenlijk de schouders eronder te zetten en kant-en-klare gerechten te gaan bereiden en bezorgen.

Schoften

Dat liep best aardig totdat een of meer schoften besloten om de loods aan de Flevostraat leeg te roven. De bus en in het pand staande machines bleken de volgende ochtend foetsie. Tot ontsteltenis van beide keihard werkende ondernemers. 

Niets doen was geen optie en nu de inmiddels teruggevonden bus is gerepareerd en de nieuw aangeschafte machines hun dagelijkse werk weer doen, bereiden Doets en Bekebrede weer volop gerechten en zorgen dat ze worden bezorgd.

Bekende gezichten

Wim Doets en Frank Bekebrede zijn bekende gezichten in het Waterlandse. Wim Doets is een echte doener; hij werkt niet alleen als zelfstandig kok maar manifesteert zich ook met het maken van filmpjes voor onder andere de finale van de VOWA-ondernemersverkiezing. Frank Bekebrede is een keihard werkende ondernemer die zijn bedrijf zag terugkeren in de eindrangschikking van de PRO-ondernemersverkiezing 2019.

De gerechten die beide heren met liefde en passie maken zijn terug te vinden op www.koggehoornshop.nl          

Meer berichten