Logo regiozakenwaterland.nl
De Koemarkt ligt er momenteel verlaten bij, maar dat betekent niet dat er geen activiteiten gebeuren. Help de horeca door deze crisis en haal uw maaltijd af of laat deze bezorgen!
De Koemarkt ligt er momenteel verlaten bij, maar dat betekent niet dat er geen activiteiten gebeuren. Help de horeca door deze crisis en haal uw maaltijd af of laat deze bezorgen! ((Foto: Cees Bandt))

Creatieve horeca bezorgt en laat afhalen

PURMEREND/REGIO - Op en rond de Koemarkt kun je op elk moment van de dag een kogel afschieten, zonder dat je in de verste verte ook maar iemand raakt. Of het moeten al bouwvakkers zijn, want veel horeca-exploitanten maken van de nood een deugd en zijn druk aan het verbouwen. Met het doel om straks, als de coronamaatregelen worden beperkt of zelfs afgeschaft, met 200% energie en doorzettingsvermogen terug te winnen wat ze in de afgelopen periode hebben verloren.

In de tussentijd hebben veruit de meeste horecamensen zeker niet met de armen over elkaar staan toe te kijken naar de verbouwing van hun zaak of hoe hun zuur verdiende geld vanwege corona ernstig verdampte. Mede dankzij de bereidwilligheid van de gemeente, die de horeca toestaat om extra services in de vorm van bezorgen en afhalen aan te bieden, zijn velen onder hen -gedwongen- een nieuw verdienmodel aangegaan.

Help de horeca door de coronacrisis! We kunnen het van de daken schreeuwen. Help mee om de mooie horecazaken die Purmerend en de regio herbergt, te overleven. Hoe? Door maaltijden te bestellen, ze te laten bezorgen of ze af te halen. Alleen zo behoudt de horeca in de stad kansen om straks, na de crisis, in volle glorie open te gaan en door te draaien.

Meer berichten