Logo regiozakenwaterland.nl
(Foto: aangeleverd)

Mooie Purmerendse samenwerking in Rabo Esports Stadium

PURMEREND - De mainstage van Rabo Esports Stadium, onderdeel van H20 Esports Campus Amsterdam, wordt voorzien van Bose DeltaQ RoomMatch luidsprekers. Bose is bekend om zijn luidsprekers en audio-apparatuur voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Het Europese hoofdkwartier is gevestigd in Purmerend. Ook de implementatie wordt gedaan door een installateur uit Purmerend: Pro Systems. Alle partijen zijn dan ook trots op deze lokale partnerships met internationale ambities.

Dirk Tuip van H20 Esports Campus: “Bose is natuurlijk een bekende naam voor iedereen. Als H20 wilden we eigenlijk vanaf de start van het project samenwerken met Bose, omdat ze staan voor de top, maar nog extra omdat hun Europese hoofdkantoor in Purmerend gevestigd is. Zowel Bose, Pro Systems als H20 Esports Campus hebben zich in dit traject van hun beste kant laten zien en zodoende konden we dit partnership afsluiten.”

Geluidsbeleving

Joost Roset, die het TV en broadcasting team bij H20 leidt is content: “Ik ben door mijn conservatorium achtergrond altijd erg kritisch op de geluidsbeleving. En ben dan ook erg blij dat we bij de keuze en selectie voor het geluid professioneel zijn begeleid door de heren van Pro Systems en Bose. Er is een analyse en simulatie gemaakt, omdat de toepassing voor events een totaal andere is dan de voormalige sporthalfunctie.”

Hoge kwaliteit

“Dankzij het geavanceerde simulatie programma “Bose Modeler”, heeft Bose een nauwkeurige berekening uitgewerkt om een egale dekking van het geluidssignaal in de hele zaal te realiseren”, geeft Bose consultant Arno Mulder aan. “Hierdoor heeft elke plek in de zaal geluid van hoge kwaliteit.” De Bose RoomMatch is voorzien van DeltaQ technologie. DeltaQ Array-technologie maakt het mogelijk om het geluid van elke array-module meer of minder naar het publiek of oppervlakten, zoals muren en vloeren, te kunnen richten om bijvoorbeeld reflecties van de wanden te voorkomen en/of hetzelfde geluidsniveau in de hele ruimte te voorzien.

Het beste geluid

Ook Pro Systems uit Purmerend is trots op de samenwerking: “H20 is een heel bijzonder project met specifieke eisen. Het heeft dan ook even geduurd voordat we de juiste afstemming hadden tussen alle partijen binnen het gestelde budget. Alles is nu besteld en de implementatie wordt nu voorbereid. Na de implementatie zullen wij ook samen met het team van H20 het onderhoud gaan doen. De events die hier gehouden gaan worden kunnen rekenen op het beste geluid.”

Meer berichten