Logo regiozakenwaterland.nl
Geef uw volle steun aan de lokale ondernemers.
Geef uw volle steun aan de lokale ondernemers.

Bittere pil voor ondernemers

REGIO - 'Laat de economie niet tot stilstand komen' luidt de actie van de Purmerendse Regio Ondernemers, met als doel iedereen ervan te overtuigen dat de lokale ondernemer meer dan gebruikelijk wordt gesteund. Ook het door Rodi Media geïnitieerde 'Supporter van Lokaal' is erop gericht om ons juist nú pal achter onze lokale ondernemers te scharen. Waarom? Ze hebben het o zo hard nodig.

Lokale ondernemer heeft u nog meer nodig

De dinsdagavond door Mark Rutte bekend gemaakte planning voor de komende weken maakt duidelijk dat enkele versoepelingen van kracht worden. Zo kunnen de sportverenigingen heel voorzichtig beginnen met trainen en interne oefenpotjes. Gaan vanaf 11 mei de basisscholen, het speciale basisonderwijs en kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang gedeeltelijk draaien. 

Echter, de ondernemers waaronder horecabedrijven, kappers, nagelstudio's, fysiotherapeuten enzovoorts moeten nog flink afzien. Zij dienen hun zaak nog zeker tot 20 mei geheel of gedeeltelijk in het slot te houden. Een bittere pil, dat zeker! Velen hielden er stilaan rekening mee dat hun bedrijf beperkt open zou kunnen, met inachtneming van de anderhalve meter ruimte.Niet dus!  

Supporter van Lokaal

Nu we dat allemaal weten roepen we iedereen nog nadrukkelijker op om vooral Supporter van Lokaal te worden en te blijven. En de economie niet tot stilstand te laten komen.

Geef volle steun

Daarom: geef uw volle steun aan de lokale ondernemer. Hij of zij geeft nog meer dan ooit nodig. Broodnodig!        

Meer berichten