Logo regiozakenwaterland.nl
Elk nieuw lid krijgt een voucher van honderd euro. Deze moet worden besteed bij een bestaand lid van de PRO.
Elk nieuw lid krijgt een voucher van honderd euro. Deze moet worden besteed bij een bestaand lid van de PRO. ((Foto: Archieffoto: Han Giskes))

Voucher van € 100,- voor nieuwe PRO-leden

In moeilijke tijden is het nog belangrijker om elkaar te steunen. Met die achtergrond ondersteunt de PRO haar leden door onder andere belangenbehartiging in de breedste zin van het woord. De ondernemerskoepel doet in deze moeilijke tijd graag nog een extra duit in het zakje door nieuwe leden een voucher ter waarde van €100,- aan te bieden. Deze moeten worden besteed bij een bestaand lid van de PRO.

"Op deze manier hopen wij niet alleen nog meer leden te mogen verwelkomen, maar kunnen we ook een financiële bijdrage leveren aan onze bestaande leden", aldus Nancy Burrie, voorzitter van de communicatie- en pr-commissie van de PRO.

De spelregels zijn als volgt: bij aanmelding voor een PRO-lidmaatschap ontvangt het nieuwe lid een voucher van € 100,-. De nieuwe leden worden verwezen naar de PRO-site, waarop alle leden zichtbaar zijn. Het nieuwe lid neemt een product of dienst af van een ander PRO lid. Het nieuwe lid stuurt een kopie van de factuur of bon naar het secretariaat van de PRO, met het verzoek de voucher te mogen cashen.

Vervolgens keert het secretariaat € 100,- (exclusief BTW) uit aan het nieuwe lid. De voucher moet wel binnen één jaar na bevestiging van het lidmaatschap worden besteed. 

De voucheractie is een extra middel in de campagne 'Laat de economie niet tot stilstand komen', die de PRO ruim een maand geleden introduceerde en die erop gericht is de lokale en regionale middenstand te ondersteunen. De campagne wordt in elk geval tot 1 juli doorgetrokken. Nancy Burrie: "Dit vonden we belangrijk. De versoepeling in de maatregelen zijn natuurlijk leuk, maar we zijn er nog lang niet. Veel bedrijven verkeren nog in zwaar weer. Neem alleen al de horeca en de cultuursector. Deze moeten alle zeilen bijzetten om te overleven."

Meer berichten