Logo regiozakenwaterland.nl
Liane de Ruijter en Eric Zwart na ondertekening van het sponsorcontract.
Liane de Ruijter en Eric Zwart na ondertekening van het sponsorcontract. (Foto: aangeleverd)

Rabobank en Vereniging Familiebedrijven Noord-Holland tekenen sponsorcontract

PURMEREND - De Rabobank Waterland en Omstreken en Vereniging Familiebedrijven Noord-Holland tekenden afgelopen donderdag een sponsorcontract voor de komende drie jaar.

"We zijn heel blij met het vertrouwen dat de Rabobank in onze vereniging heeft", vertelt  Liane de Ruijter, voorzitter van de Vereniging Familiebedrijven Noord-Holland."Deze overeenkomst biedt ons de mogelijkheid om onze activiteiten voor familiebedrijven voor de komende drie jaar te versterken. Het doel van onze vereniging is om op een informele manier met elkaar te sparren over specifieke thema’s die spelen in het familiebedrijf, waardoor familiale ondernemers van elkaar kunnen leren, hetgeen hun positie en hun bedrijf economisch versterkt."

Met deze samenwerking willen de partijen familiebedrijven uit Noord-Holland ondersteunen. Eric Zwart, directievoorzitter Rabobank Waterland en Omstreken: “Familiebedrijven worden veelal aangemerkt als de motor achter de Nederlandse economie. Zo’n 70% van de bedrijven in ons land is een familiebedrijf. Deze bedrijven kenmerken zich door een sterke maatschappelijke betrokkenheid en zijn zichtbaar aanwezig in de leefomgeving. De coöperatieve Rabobank gelooft in het belang en de kracht van de vereniging. Door verenigingen en stichtingen structureel te ondersteunen op bestuurlijk, financieel en maatschappelijk vlak, kunnen we als Rabobank een groot verschil maken. In deze tijd misschien wel meer dan ooit.”

Meer berichten