Logo regiozakenwaterland.nl
Door de coronaregels geen gebruikelijke groepsfoto van de nieuwe leden, maar in ieder geval wel even bij elkaar. (Foto: Els Broers)

Geslaagde nieuwe ledenbijeenkomst PRO

Na lang uitstel in verband met de coronacrisis kon de PRO gisteren eindelijk de nieuwe ledenbijeenkomst doorgang laten vinden. Maar liefst veertien nieuwe leden, sommigen kersvers, waren aanwezig bij Spijkerman Eten & Drinken om de ins en outs te horen van wat de ondernemersvereniging voor hen kan betekenen.

Voor het bestuur was het prettig om met de leden ‘weer even bij elkaar te zijn’, aldus voorzitter Daniël Pardoen. De PRO is actief bezig met het werven van nieuwe leden: hoe meer leden, hoe sterker een ondernemersvereniging staat tenslotte. Pardoen zette voor de nieuwe leden het brede activiteitenpakket van de PRO uiteen en gaf daarbij, gezien de nauwe samenwerking met veel andere partijen, tegelijk de reikwijdte aan van de vereniging.

Overigens werkt PRO ook aan alternatieven voor onder andere de biznizbar zodat het onderlinge contact, dat ook de ondernemers missen, weer wat kan worden aangehaald. 

Meer berichten