Logo regiozakenwaterland.nl
Laura Bles-Temme en Liane de Ruijter bij de ondertekening. (Foto: aangeleverd)

RSM tekent sponsorovereenkomst met Vereniging Familiebedrijven Noord-Holland

Afgelopen maandag tekende RSM een driejarige sponsorovereenkomst met Vereniging Familiebedrijven Noord-Holland. Dat gebeurde tijdens een van de bijeenkomsten voor de leden van Vereniging Familiebedrijven Noord-Holland in Fort Resort Beemster.

Laura Bles-Temme, Partner bij RSM: “RSM is dé adviseur en full service provider op het gebied van fiscale & accountancyvraagstukken, financiële processen en wetgeving voor het MKB en familiebedrijven. We hebben een intensieve samenwerking met Nyenrode Business Universiteit waarbij Roberto Flören, hoogleraar Familiebedrijven en Bedrijfsoverdracht, onder andere interessante onderzoeken doet onder familiebedrijven. Uit de onderzoeken die direct na de start van de coronacrisis zijn gedaan, bleek dat een ruime meerderheid van de familiebedrijven zich zorgen maakte. Niet alleen over de dalende omzet, maar ook over het behoud van het personeel. Dit onderzoek hebben we in juni herhaald. Daaruit bleek – ook tot onze eigen verrassing – dat familiebedrijven aanzienlijk positiever zijn over de toekomst van het bedrijf na de coronacrisis. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zoeken we altijd de samenwerking op. We zijn er trots op dat we met het tekenen van de sponsorovereenkomst nu ook deel uit mogen maken van Vereniging Familiebedrijven Noord-Holland.”

Versterking vereniging

“We zijn heel blij met de samenwerking met RSM”, vertelt Liane de Ruijter, voorzitter van Vereniging Familiebedrijven Noord-Holland. “Deze overeenkomst biedt ons de mogelijkheid om onze activiteiten voor familiebedrijven voor de komende drie jaar te versterken en goede sprekers uit te nodigen. Het doel van onze vereniging is om op een informele manier met elkaar te sparren over specifieke thema’s die spelen in het familiebedrijf, waardoor familiale ondernemers van elkaar kunnen leren, hetgeen hun positie en hun bedrijf economisch versterkt.”

Inspirerend

De avond met een feestelijk tintje vond plaats in Fort Resort Beemster in aanwezigheid van een deel van de leden van Vereniging Familiebedrijven Noord-Holland. Siemon van Dam, salescoach en eigenaar van Salesmentor, nam de ondernemers van familiebedrijven op inspirerende wijze mee in de wereld van sales die sinds het begin van de coronacrisis voor de meeste ondernemers aanzienlijk is veranderd.

Meer informatie: www.verenigingfamiliebedrijvennh.nl.

Meer berichten