Logo regiozakenwaterland.nl
<p>Marije Sliphorst, hier met de broers Robert (links) en Jeroen Jonk (tweede van rechts) van Bert Jonk Autoverhuur, winnaars van een eerdere editie van de PRO-ondernemersprijs. Rechts Marco Dekker van de PRO.&nbsp;</p>

Marije Sliphorst, hier met de broers Robert (links) en Jeroen Jonk (tweede van rechts) van Bert Jonk Autoverhuur, winnaars van een eerdere editie van de PRO-ondernemersprijs. Rechts Marco Dekker van de PRO. 

(Foto: Han Giskes)

Marije Sliphorst legt voorzitterschap PRO neer

PURMEREND - Marije Sliphorst-Dekker, jaren achtereen samen met Daniël Pardoen voorzitter van de Purmerendse Regio Ondernemers (PRO), heeft haar taak met onmiddellijke ingang neergelegd. Een onoverbrugbaar verschil van inzicht met de medevoorzitter heeft tot dit besluit geleid. Aanvankelijk was het de bedoeling dat het duo begin 2021 de taken zou neerleggen. 

Sliphorst-Dekker zegt met trots terug te kijken op de afgelopen 10 jaar dat ze deel uit mocht maken van het PRO bestuur. “Ik heb in mijn functie als voorzitter getracht er te zijn voor alle PRO leden, om te staan voor de PRO belangen en vooral om elkaar te verbinden”, laat ze de leden van de PRO weten.

Zij bedankt iedereen voor het vertrouwen en voor de prettige samenwerking. “Ik hoop dat we elkaar snel, op wat voor manier dan ook, treffen.”

Voorzitter van de publiciteitscommissie Nancy Burrie: “De PRO betreurt hetgeen er is gebeurd, maar de belangenbehartiging blijft het belangrijkste doel en daar gaan we onverminderd mee door. Wij bedanken Marije voor haar inzet de afgelopen jaren en wensen haar het beste toe.”

Meer berichten