Een efficiënt ingerichte bus is het verlengde van een centraal magazijn

Algemeen
Dennis Erades: "Wij kunnen branchegerichte oplossingen bieden".
Dennis Erades: "Wij kunnen branchegerichte oplossingen bieden". ((Foto: Vincentdevriesfoto.nl))

“De schilder of stukadoor op de hoek, wiens busje moet worden ingericht, is ons even lief als het grote bedrijf voor wie we een serie auto’s moeten engineeren. We behandelen al ons klanten op een gelijkwaardige manier. Dat basisprincipe zullen we altijd blijven hanteren.” Dennis Erades, passievol directeur/eigenaar van Integro Bedrijfswageninrichtingen in Obdam, zet meteen de toon van het gesprek kraakhelder neer.

Integro heeft ruim 20 jaar ervaring met het praktisch inrichten van bedrijfswagens en het oplossen van mobiliteitsvraagstukken. In Noord-Holland mag Integro zich dé specialist op dat gebied noemen. “Door onze jarenlange ervaring kunnen wij branchegerichte oplossingen bieden, maar we zijn ook van dienst bij een efficiënte inrichting op maat. Wij denken te weten wat de klant nodig heeft”, aldus Erades.

Integro specialist in inrichten bedrijfswagens en oplossen van mobiliteitsvraagstukken

Voor kleine en grote bedrijven

De inrichting van een willekeurige bedrijfswagen doet in geen velden of wegen denken aan hoe deze pakweg 15 tot 20 jaar geleden uitgevoerd werd. Veiligheid, eenvoud en efficiency zijn anno 2020 de drie ingrediënten aan de hand waarvan een bedrijfswagen wordt ingericht. Integro Bedrijfswageninrichting weet dat als geen ander en past deze ‘gouden’ regels toe in de vele bedrijfswagens die het jaarlijks aflevert. Aan de installateur, servicemonteur, aannemer en willekeurig welke andere MKB’er, maar ook grote bedrijven als de ANWB, nuts- en energiebedrijven en woningcorporaties voor wie Integro de inrichting van de bedrijfswagens ontwikkelt en uitvoert. Momenteel zijn ze bezig een wagenpark te voorzien van een nieuw revolutionair veiligheidssysteem wat overbelading van bestelbussen tegen moet gaan. Met dit computer gestuurde systeem wordt veiligheid door de opdrachtgever duidelijk vooropgesteld.

“Bedrijfswagens zijn in de loop der jaren een stuk gereedschap geworden. Men moet er dag en dagelijks mee werken en er dus van op aan moeten dat de inrichting in orde is. Dat alles wat je nodig hebt ook aan boord is. Om een voorbeeld te geven: een ANWB-medewerker langs de weg brengt de meeste tijd in zijn of haar auto door en efficiëntie is dan van groot belang. Wij bieden een zogeheten ‘Turn-key’-concept. Dat wil zeggen dat we de bedrijfswagens van A tot Z kunnen uitrusten met bedrijfswageninrichting, signalering, telefonie, navigatie en mobiele stroomvoorziening. Mobiele functionaliteit wordt steeds belangrijker”, vertelt Dennis.


Met de inrichting voor bedrijfswagens van woningbouwcorporaties noemt hij een tweede voorbeeld. “De diversiteit van onderdelen die een vakman bij zich heeft is enorm. Een efficiënt ingerichte bus is eigenlijk een verlengstuk van het centrale magazijn. De vakman moet het juiste onderdeel bij zich hebben om service op niveau te verlenen. Je kan dus je bus met het magazijn en de orderadministratie laten communiceren. Op die manier werkt het sneller en efficiënter.“

Integro is importeur van de aluminium bedrijfswageninrichting van Gentili “Infinity”. Met een speciaal gestuurde freesmachine maken de medewerkers wand- en autobetimmeringen, anti-slip vloeren en multiplex kasten op maat. Door toepassing van lichte materialen profiteert de klant van extra voordelen zoals minder brandstof en minder slijtage aan de banden en remmen.

Gunfactor

Dennis Erades is apetrots op zijn bedrijf, dat hij sinds de start in 1998 gestaag zag groeien. “Ik werkte ooit als ZZP’er in de bouw, was bedrijfsleider bij een bouwbedrijf en maakte af en toe een vloertje voor in een auto. Totdat ik in 1998 besloot om me ook te gaan richten op de automotive markt. In 2005 heb ik mijn spijkerschort definitief aan de wilgen gehangen. Ik wilde hier een pand laten bouwen waar ik de wereld van de bedrijfswagenrichting zou gaan bedienen. Ik heb er geen dag spijt van gehad. Het is een prachtig en breed georiënteerd vak. Grote of kleine klanten maakt geen verschil, het is tenslotte toch zo dat je elkaar ook in deze branche aardig moet vinden, het moet gunnen, om zaken te doen. Die gunfactor hebben we gelukkig nog steeds”.

Integro doet ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarvoor hoef je alleen maar een kijkje te nemen op het dak, dat vol ligt met zonnepanelen.

Lydia de Vries
Van Vlierden caravans: gegarandeerd veilig op weg Ondernemen 12 apr, 09:00
Rachel Hayhoe
Column: Problemen bij de afwikkeling van een nalatenschap - I Column 11 apr, 16:15
Toine Rohner demonstreert de robot-hond.
Twaanlab's 'Leren in de Stad': brug tussen ICT/onderwijs en bedrijfsleven Onderwijs 11 apr, 16:00
Kees en Dirk staan samen aan het roer van Cees Jonk.
Garage Transportbedrijf Cees Jonk Zn: bij nacht en ontij paraat Ondernemen 11 apr, 14:00
Sam en Rien de Wolf delen dezelfde gedrevenheid.
Outdoorspecialist Rien de Wolf al aardig gewend in Purmerend en klaar voor nieuwe avonturen Ondernemen 11 apr, 12:00
Vormgeefster Cynthia Schippers, PRO:-voorzitter Henry Wassink, Daniëlle Woudstra van VISIT Beemster en wethouder Mario Hegger.
Marketingmachine Werelderfgoed Beemster draait op volle toeren Cultuur 11 apr, 11:00
Saskia (links) en Caroline Wals aan de pomp.
Levenswerk Joh. de Vries met succes voortgezet aan Verzetslaan Algemeen 11 apr, 10:00
Karin Kuin overhandigt de cheque aan Thierry.
VOWA: Oproep voor goede ideeën! Column 10 apr, 17:00
Piet Hein Debets, Jaap Sluis en Henry Wassink zetten alle voordelen van de NV Purmerend eens goed op een rij.
Ondernemerstalkshow NV Purmerend kan steuntje in de rug gebruiken Evenement 10 apr, 16:00
De ene stand op Waterland Culinair stond er nog mooier bij dan de ander.
Sligro scoort met Waterland Culinair en Ladies Night Evenement 10 apr, 14:00
"Met Rabobank zijn we verzekerd van een strategisch partner." Thijs Nieuwenhuizen (l), Angela van den Heuvel (m) en Matthijs Vink (r).
H20 Esports Campus succesvol op weg naar volwassen organisatie Zakelijk 10 apr, 10:00
Daan (links) en Jay-Richi: "Pas met een logo van 6 x 5  was ik tevreden.”
Tol Coating: aan ambitie geen gebrek Ondernemen 9 apr, 16:00
Afbeelding
PRO: en gemeente: samen op pad naar ondernemers Column 9 apr, 15:28