PRO laat van zich horen met uniek online VR-evenement

Algemeen
Hans Preeker en Henry Wassink worden tijdens het event voorgesteld.
Hans Preeker en Henry Wassink worden tijdens het event voorgesteld. (Foto: Els Broers)

Voor een ouderwets gezellige Biznizbar is het weliswaar nog te vroeg, maar in aanloop naar eventuele versoepelingen knalt de PRO erin met de presentatie van een uniek VR-evenement. In samenwerking met H20 en Captain VR nodigt de PRO haar leden uit voor het online PRO: Biznizbar Virtual Reality Event. Deze vindt op dinsdag 11 mei plaats in de virtuele ruimte van de H20 Esports Campus.

Jij kan daarbij zijn, aldus de oproep naar de leden toe. Wij missen je en vinden het leuk jou weer eens te spreken. Daarnaast is dit een uitgelezen mogelijkheid voor een kijkje in de keuken van H20, de grootste Esports Campus van Europa. Dirk Tuip, CEO van H20 Esports Campus, geeft een presentatie over deze uniek locatie waarin hij ook vragen zal beantwoorden. Dana-Maria Faneker en Nick van Breda nemen de deelnemers vervolgens mee in een virtuele rondtoer door de wereld van H20.

Het PRO:Biznizbar Virtual Reality Event dient tevens als kennismaking met de 2 nieuwe voorzitters van de PRO, Henry Wassink en Hans Preeker.
Daarnaast worden beide winnaars van de PRO Ondernemersprijzen, KramerKuiper (groot) en Sporting de Gors (klein) extra in het zonnetje gezet.

Meld je snel aan, want er is een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 6 mei 17.00 uur. Na je aanmelding ontvang je op 10 mei de inloglink en word er verwacht dat je om 17.00 inlogt, de mensen van de organisatie zullen dan 1 voor 1 controleren of alles technisch werkt zodat de volgende dag tijdens het event alles soepel verloopt, tevens ontvang je een leuk borrelpakket. Deelname is uiteraard gratis.

Het programma van dinsdag 11 mei ziet er als volgt uit: 17.30 uur ontvangst inclusief een korte en leuke uitleg; 18.15 uur presentatie van Dirk Tuip over H20 Esports Campus; 18.30 uur start virtuele rondleiding H20 Esports Campus in kleine groepjes; 19.00 uur welkomstwoord door de PRO, inclusief voorstellen nieuwe voorzitters; 19.25 uur winnaars ondernemersprijzen van het jaar groot en klein; 19.30 uur vrije borrel en de mogelijkheid om vrij rond te lopen in de virtuele wereld van H20 Esports Campus; 20.00 uur einde

Dit mag je gewoonweg niet missen. We hopen op jouw aanmelding zodat we je op 11 mei virtueel kunnen ontmoeten. Aanmelden kan door je voornaam, achternaam, bedrijfsnaam en emailadres te mailen aan secretariaat@pro-site.nl

Extra belangrijke informatie: het evenement is super laagdrempelig, want je komt binnen via een link; een VR-bril is niet noodzakelijk; een externe muis met scroller biedt extra mogelijkheden; soms is een goede koptelefoon aan te raden, anders ontstaat er een echo in de VR space; zorg voor een stabiele en sterke internetverbinding zodat beeld en geluid niet haperen tijdens het beeldbellen (tenminste 30 download en 8mb/sec uploadsnelheid). Doe de test via https://www.speedtest.net 

Het Rabo Esports Stadium. De deelnemers aan het VR-event krijgen een digitale rondleiding.
Linda Kramer
"Cijfers worden pas leuk als je ze begrijpt" Ondernemen 12 apr, 14:00
Nico Visser startte op 1 januari van dit jaar zijn adviesburo in glas. Het object van glas op de voorgrond symboliseert 'een kei van een glasadviseur'.
Nico Visser: Een kei van een glasadviseur Algemeen 12 apr, 13:00
Gijs en Esther Sterk zijn de nieuwe eigenaren van Glashandel Nico Visser.
Nieuwe eigenaren voor Glashandel Nico Visser Ondernemen 12 apr, 11:00
Eigenaar Gertjan de Wolf (rechts) en bedrijfsleider Bas Mooij.
Fraay Coatings, dé ultieme probleemoplosser voor bouw, industrie en automotive Ondernemen 12 apr, 10:00
Lydia de Vries
Van Vlierden caravans: gegarandeerd veilig op weg Ondernemen 12 apr, 09:00
Rachel Hayhoe
Column: Problemen bij de afwikkeling van een nalatenschap - I Column 11 apr, 16:15
Toine Rohner demonstreert de robot-hond.
Twaanlab's 'Leren in de Stad': brug tussen ICT/onderwijs en bedrijfsleven Onderwijs 11 apr, 16:00
Kees en Dirk staan samen aan het roer van Cees Jonk.
Garage Transportbedrijf Cees Jonk Zn: bij nacht en ontij paraat Ondernemen 11 apr, 14:00
Sam en Rien de Wolf delen dezelfde gedrevenheid.
Outdoorspecialist Rien de Wolf al aardig gewend in Purmerend en klaar voor nieuwe avonturen Ondernemen 11 apr, 12:00
Vormgeefster Cynthia Schippers, PRO:-voorzitter Henry Wassink, Daniëlle Woudstra van VISIT Beemster en wethouder Mario Hegger.
Marketingmachine Werelderfgoed Beemster draait op volle toeren Cultuur 11 apr, 11:00
Saskia (links) en Caroline Wals aan de pomp.
Levenswerk Joh. de Vries met succes voortgezet aan Verzetslaan Algemeen 11 apr, 10:00
Karin Kuin overhandigt de cheque aan Thierry.
VOWA: Oproep voor goede ideeën! Column 10 apr, 17:00
Piet Hein Debets, Jaap Sluis en Henry Wassink zetten alle voordelen van de NV Purmerend eens goed op een rij.
Ondernemerstalkshow NV Purmerend kan steuntje in de rug gebruiken Evenement 10 apr, 16:00