Auto huren? Vanaf nu ook bij Broekhuis Purmerend..

Algemeen
Bas Groenbos (l) en Danny Koster.
Bas Groenbos (l) en Danny Koster. (Foto: aangeleverd)

Na de overname van Heron Auto door Broekhuis begin vorig jaar is bij het autobedrijf op de Baanstee alles op zijn plek gevallen. Vertrouwde gezichten en merken (Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA) bleven, maar nu gevat in de voordelen van een familiebedrijf, mét een lokale klantenservice en het onlangs toegevoegde verhuurloket. Vestigingsdirecteur Danny Koster werkt al sinds 1994 in het bedrijf. “Ik heb het allemaal meegemaakt. Het grootste voordeel van een familiebedrijf is dat het voelt als een warm bad als het gaat om de mensen. Zowel naar klanten als collega’s. Dat merk je aan alles.”

“Na de overname door Broekhuis besefte je pas dat juist dat persoonlijke aspect de kracht was die we in het verleden misten. Je merkt dat de loyaliteit van collega’s toeneemt. Dat straal je ook weer uit naar je klant, waardoor de dienstbaarheid toeneemt. We horen ook van klanten dat zij de verandering zichtbaar voelen en zien op een positieve manier. Voorheen werden klanten geholpen door het centrale klantcontactcentrum. Als er nu iets speelt, krijgen klanten een collega aan de lijn die bij de vestiging werkt en direct kan handelen. Dit wordt als heel prettig ervaren. We weten wat er speelt op de werkvloer waardoor we een betere klantenservice kunnen bieden. Alle tussenschakels zijn eruit, zodat je direct het juiste antwoord kunt geven.” 

Met dit verhuurloket kunnen we de klant optimaal bedienen

Volledig pakket

Met de komst van het eigen verhuurloket biedt Broekhuis Purmerend tevens het volledige pakket. Deze nieuwe tak valt onder de hoede van verhuurcoördinator Bas Groenbos. “Met dit loket kunnen we de klant optimaal bedienen”, geeft Bas aan. “We kunnen te allen tijde interne en externe klanten voorzien van vervoer. Daarmee is ook de servicegraad weer toegenomen. We bedienen de zakelijke markt, particulieren, leasemaatschappijen én schadebedrijven. Broekhuis heeft een eigen schadebedrijf, maar anderen maken ook gebruik van onze diensten. Daarnaast zijn we franchisenemer van Euromobil Nederland. Samen bieden we de grootste huurvloot van Nederland aan, zo’n 10.000 auto’s. Daardoor zijn we ook een goede partner voor grote bedrijven en konden we bijvoorbeeld leveren aan Roparun en aan Logicx, een dochteronderneming van ANWB.” 

Een auto voor elke portemonnee

Broekhuis biedt voor elke portemonnee een auto. Bas: “Bij ons rij je al vanaf 15 euro per dag, of 35 euro voor een heel weekend. Ook bieden we avondtarieven. Wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen of een bank wil ophalen bij Ikea heb je voor 12,50 euro een bedrijfsauto tot je beschikking. We hebben ook regelmatig aantrekkelijke acties, zeker rondom feestdagen en de wintersport. Deze zijn altijd terug te vinden op broekhuisautoverhuur.nl.”

Er zijn geen verrassingen bij ons. Alles is transparant

Transparante voorwaarden

Niet alleen biedt Broekhuis de goedkoopste daghuur aan, de voorwaarden zijn uiterst transparant. “Er zijn geen verrassingen bij ons”, benadrukt Bas. “En in de basis werken we met auto’s die niet ouder zijn dan een jaar, dus je hebt altijd een nieuwe, frisse auto tot je beschikking. Bovendien zijn we, bewezen, een betrouwbare partner. Broekhuis is een bekende naam met een gedegen reputatie.”

Maatschappelijk betrokken

Boven alles is Broekhuis een bedrijf met een maatschappelijk betrokken focus. Danny: “Zo sponsoren we onder andere lokale sportclubs, waarbij we een win-win situatie creëren voor Broekhuis, de club én leden van de club. Onlangs hebben we bijvoorbeeld ons hele pand laten bewassen, dat laten we uitvoeren door een klant. En wanneer een sportvereniging zich aanmeldt bij ons, krijgen ze een bijdrage van ons wanneer leden van de club hier een auto kopen of in onderhoud doen. Daardoor kunnen we meerdere sportverenigingen sponsoren. Wanneer hun leden hier komen, krijgt de club er iets voor terug. Je geeft iets en je krijgt iets terug, dat geeft een mooie wisselwerking.”

Sterke combinatie

Broekhuis is bovendien al jarenlang partner van Le Champion bij evenementen, en tevens sponsor van FC Volendam. “FC Volendam is een club met ambitie en past daardoor heel goed bij Broekhuis. Het is een sterke combinatie met een mooie lokale partij.”

Het zit in ons dagelijks DNA om continu met duurzaamheid bezig te zijn

Duurzaamheid in DNA

Naast het maatschappelijk betrokken ondernemen zit ook duurzaamheid in het DNA van Broekhuis. De locatie aan de Baanstee is pas drie jaar oud en geldt als één van de modernste Broekhuis vestigingen qua pand en werkplaats. “Het is duurzaam en gericht op de toekomst. Het hele dak ligt bijvoorbeeld vol met zonnepanelen. De werkplaats voldoet aan alle zware eisen van de fabrieken en we hebben wederom het bewust duurzaam certificaat gehaald. Het zit in ons dagelijkse DNA om daar continu mee bezig te zijn.”, besluit Danny. 

Broekhuis in een notendop

Familiebedrijf Broekhuis komt oorspronkelijk uit Barneveld. Het concentreerde zich met name in het oosten en midden van het land. Tot in 2017 de Martin Schilder bedrijven werden overgenomen, gevestigd op de lijn tussen Haarlem en Den Helder. Met de overname van Heron Auto op 1 januari 2020, aan de andere kant van die lijn, bestrijkt Broekhuis de hele noord kop en bedient het bedrijf 7 procent van de markt in Audi, Volkswagen en SEAT. Met de vele merken en ruim 60 vestigingen in het land is het een aanzienlijke marktspeler.

www.broekhuis.nl


De Broekhuis-locatie op de Baanstee. (Foto: Keesnan Dogger)

Nico Visser startte op 1 januari van dit jaar zijn adviesburo in glas. Het object van glas op de voorgrond symboliseert 'een kei van een glasadviseur'.
Nico Visser: Een kei van een glasadviseur Algemeen 12 apr, 13:00
Gijs en Esther Sterk zijn de nieuwe eigenaren van Glashandel Nico Visser.
Nieuwe eigenaren voor Glashandel Nico Visser Ondernemen 12 apr, 11:00
Eigenaar Gertjan de Wolf (rechts) en bedrijfsleider Bas Mooij.
Fraay Coatings, dé ultieme probleemoplosser voor bouw, industrie en automotive Ondernemen 12 apr, 10:00
Lydia de Vries
Van Vlierden caravans: gegarandeerd veilig op weg Ondernemen 12 apr, 09:00
Rachel Hayhoe
Column: Problemen bij de afwikkeling van een nalatenschap - I Column 11 apr, 16:15
Toine Rohner demonstreert de robot-hond.
Twaanlab's 'Leren in de Stad': brug tussen ICT/onderwijs en bedrijfsleven Onderwijs 11 apr, 16:00
Kees en Dirk staan samen aan het roer van Cees Jonk.
Garage Transportbedrijf Cees Jonk Zn: bij nacht en ontij paraat Ondernemen 11 apr, 14:00
Sam en Rien de Wolf delen dezelfde gedrevenheid.
Outdoorspecialist Rien de Wolf al aardig gewend in Purmerend en klaar voor nieuwe avonturen Ondernemen 11 apr, 12:00
Vormgeefster Cynthia Schippers, PRO:-voorzitter Henry Wassink, Daniëlle Woudstra van VISIT Beemster en wethouder Mario Hegger.
Marketingmachine Werelderfgoed Beemster draait op volle toeren Cultuur 11 apr, 11:00
Saskia (links) en Caroline Wals aan de pomp.
Levenswerk Joh. de Vries met succes voortgezet aan Verzetslaan Algemeen 11 apr, 10:00
Karin Kuin overhandigt de cheque aan Thierry.
VOWA: Oproep voor goede ideeën! Column 10 apr, 17:00
Piet Hein Debets, Jaap Sluis en Henry Wassink zetten alle voordelen van de NV Purmerend eens goed op een rij.
Ondernemerstalkshow NV Purmerend kan steuntje in de rug gebruiken Evenement 10 apr, 16:00
De ene stand op Waterland Culinair stond er nog mooier bij dan de ander.
Sligro scoort met Waterland Culinair en Ladies Night Evenement 10 apr, 14:00