Al vier jaar op rij in de top 3 van de in totaal 51 vestigingen in Nederland
Al vier jaar op rij in de top 3 van de in totaal 51 vestigingen in Nederland (Foto: aangeleverd)

Sligro: Groots in genieten!

Algemeen

Sligro Food Group bestaat uit foodservice-bedrijven, bezorg- en zelfbedieningslocaties in Nederland en België, die met een totaalpakket food en aan food gerelateerde non foodproducten en diensten, actief zijn in de markt voor de etende en drinkende mens. Sligro wil mensen laten genieten van lekker, goed en eerlijk eten. “Groots in genieten”. 

Nico Molenaar, vestigingsdirecteur van Sligro Purmerend vertelt enthousiast: “Ben je op zoek naar inspiratie, wij helpen je op weg. Het team staat klaar voor alle vragen maar is ook enthousiast om mee te denken en oplossingen te bieden. Daar doen we in Purmerend elke dag ons best voor.”

Het team staat klaar om enthousiast mee te denken en oplossingen te bieden

In de hectische periode veroorzaakt door de coronapandemie en alle betreffende maatregelen, heeft ook Sligro Purmerend een zware periode achter de rug. “Omdat wij onder andere afhankelijk zijn van de horeca en bedrijfskantines stond de omzet onder druk”, vertelt Molenaar. “Daarnaast zijn wij de afgelopen anderhalf jaar door de overheid twee periodes opengesteld voor particulieren die dankbaar gebruik maakten van de ruimte in de vestiging en het rijke assortiment. Dat was een hectische periode waarbij onze trouwe klanten, onze medewerkers en de particuliere klant, aan elkaar moesten wennen. Schakelen en aanpassen aan de omstandigheden is dan het enige wat je kunt doen, en daar zijn wij heel goed in.”

Ondanks het feit dat Sligro een landelijke groothandel is, heeft de vestiging in Purmerend ook een sterk regionaal karakter. Een stevige binding met de regio door diverse samenwerkingen te zoeken in de directe omgeving, maar ook het voeren van regionale producten wordt steeds belangrijker. Samenwerken en elkaar ondersteunen, vooral in deze tijd.

In de Top 3

Reeds vanaf de opening in 2017 is Sligro Purmerend een sterk groeiende vestiging en staat nu al vier jaar op rij in de top 3 van de in totaal 51 vestigingen in Nederland. Deze competitie vindt jaarlijkse plaats onder alle Sligro vestigingen waarbij de omzetgroei, beheerscijfers en kwaliteit gedurende de gehele jaar gemeten wordt. Steeds meer klanten weten hun weg te vinden naar de mooie locatie en het geweldige assortiment. Alle bedrijven zijn dan ook van harte welkom in de zelfbedieningsvestiging aan de Polderweg op het nieuwe industrieterrein “Baanstee Noord” in Purmerend. Er is een kwalitatief mooi assortiment verkrijgbaar wat bestaat uit ongeveer 45.000 unieke artikelen food, vers en non food. Daarnaast is er een ruime keuze seizoenartikelen en kerstpakketten. Deze pakketten worden jaarlijks zorgvuldig samengesteld en zijn direct beschikbaar of vooraf te bestellen. Het thema is dit jaar: “Verras en verwonder”. 

Nieuwsgierig geworden en nog niet in het bezit van een Sligro pas? Bezoek de website www.sligro.nl, ga naar klantenservice, meld je aan en ontvang direct een klantenpas.

Graag tot ziens bij:

Sligro Purmerend

Polderweg 1, 1446AA Purmerend

0299-427482

Nico Molenaar (Foto: aangeleverd)
Afbeelding
Column Hayhoe Familierechtadvies: Voorkom verrassingen Column 7 nov, 10:51
Afbeelding
Holland Mechanics: Innovatie zit in ons bloed Algemeen 7 nov, 10:51
Afbeelding
Solident houdt mondzorgpraktijken telefonisch bereikbaar Partnerbijdrage 7 nov, 10:51
Afbeelding
Over Rood: ‘Wacht niet tot het 5 over 12 is voor je hulp inroept” Algemeen 7 nov, 10:50
Afbeelding
Rabobank nieuwe partner van Circular Plastics Alliance Algemeen 7 nov, 10:50
Afbeelding
Italiaanse delicatessen in Linea Gastronomica Algemeen 7 nov, 10:50
Afbeelding
“Kleine bedrijven steeds vaker het slachtoffer van cybercrime” Algemeen 7 nov, 10:50
Afbeelding
Het belang van de ‘gouden cirkel’ voor binnenstad Purmerend Algemeen 7 nov, 10:49
Afbeelding
Jonksign ‘in the picture’ met bijzondere logo op Groenhart pand Algemeen 7 nov, 10:49
Afbeelding
Duurzame aanpak in toeristische sector zorgt voor onderscheid Column 7 nov, 10:49
Afbeelding
Column VOWA. Zoals altijd: praktisch aan de slag Column 7 nov, 10:35
Afbeelding
De raad bij de daad voegen Column 7 nov, 10:35
Afbeelding
Column Abma Advocaten: Beslag en erfrecht Column 7 nov, 10:34
Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief