Ellen Metgod: "Ook niet-leden zijn van harte welkom op de benefietavond."
Ellen Metgod: "Ook niet-leden zijn van harte welkom op de benefietavond." (Foto: aangeleverd)

Benefietavond jubilerende BVL

Algemeen

Bedrijfsbelangen Vereniging Landsmeer (BVL) bestaat 45 jaar. “Normaal gesproken zeg ik wie jarig is trakteert. Maar we vinden wij het in deze tijd een beetje moeilijk om alleen aan onszelf te denken en alleen een feestje optuigen”, geeft voorzitter Ellen Metgod aan. 

“Als je ziet wat er dagelijks voor vreselijke beelden uit Oekraïne op ons afkomen, beseffen we dat juist het 45-jarig bestaan een mooie gelegenheid is om dit met het goede doel te combineren. Daarom organiseren we onder de naam Crazy Horse Saloon een benefietavond voor giro 555. De landelijke actie voor Oekraïne ligt alweer een tijdje achter ons. Voor ons reden om deze nieuw leven in te blazen.” 

De benefietavond vindt plaats op 9 juli in Stal Kok aan de Van Beekstraat 294 in Landsmeer. Er zijn optredens van Harmonie-orkest Amicitia, zangeres Dieke van Hoften en zanger Dirk Goede. Daarnaast verzorgen Fiffanie Deelight & Rose Hill een spectaculaire drag-queens show en zorgt de band BlueZEN Joyment voor een ander verfrissend geluid. DJ Dwight zorgt er tenslotte voor dat de avond ‘aan elkaar wordt gedraaid’ Ook niet-leden worden van harte uitgenodigd. 

Iedereen kan zich opgeven

“Vrienden, families, zakenrelaties en personeelsleden, iedereen kan zich opgeven. Het is mogelijk om een eigen tafel voor 8 personen te reserveren. De kosten voor een zitplaats zijn € 27,50 per persoon. We hopen dat zoveel mogelijk mensen aanwezig zijn. Zodat ze een leuke avond hebben en er na afloop veel geld naar giro 55 kan worden overgemaakt.” De Bedrijfsbelangen Vereniging Landsmeer (BVL) is De vereniging van ondernemers in de regio groot Landsmeer met een sterke wil om alles wat ondernemen zo mooi maakt te delen met elkaar. 

Ondernemerscontact

Met het organiseren van verschillende activiteiten brengt de vereniging de ondernemers met elkaar in contact. Bijvoorbeeld door middel van de inmiddels beroemde “netwerkborrels”, interessante lezingen en activiteiten. Een belangrijke pijler is ook het ondersteunen van sociale doelen. Voor diverse ondernemers is het hebben van een ‘oude rot’ als coach erg zinvol. De service ‘Stellum aan Stella, de rubriek waar één van de ondernemers een vraag stelt, die door een ander lid uitgebreid beantwoord wordt, is voor menigeen ook heel waardevol gebleken. Onder het mom samen sterk heeft de BVL aansluiting gevonden bij de regionale vereniging VOWA (www.vowa.nl) om samen een sterkere vuist te maken tegen de telkens grotere machten die aan de deur knagen. De laatste jaren is de BVL eveneens actief om  ZZP’ers te interesseren. Ellen Metgod: “Er zijn steeds meer jonge ondernemers die ons weten te vinden en wij nodigen iedereen die geïnteresseerd is van harte uit om bij onze borrels of activiteiten vrijblijvend langs te komen om de vereniging te leren kennen.”

Tickets

Tickets voor de benefietavond zijn te bestellen via de website www.bvl-landsmeer.nl

Wil je je je aansluiten of wil je meer informatie over de BVL, stuur dan een e-mail naar info@bvl-landsmeer.nl


Dieke van Hoften trad jaren geleden op bij de Stem van Landsmeer. (Foto: Johan Vet)

Afbeelding
NV Purmerend timmert aan de weg Algemeen 3 jun, 10:56
Afbeelding
Vijf jaar restaurant The Roast Algemeen 3 jun, 10:51
Afbeelding
Nagel Hydraulics: grote meneer met beide benen op de grond Algemeen 3 jun, 10:49
Afbeelding
PRO: en Netwerk Purmerend te gast bij FC Volendam Algemeen 3 jun, 10:43
Afbeelding
Sonic Equipment: “We verkopen geen gereedschap, we verkopen efficiency” Algemeen 3 jun, 10:38
Afbeelding
Benefietavond jubilerende BVL Algemeen 3 jun, 10:38
Afbeelding
Netwerken tijdens kortebaandraverij in Jan Kuiper Lounge Algemeen 3 jun, 10:29
Afbeelding
De vele facetten van een fijne binnenstad Algemeen 3 jun, 10:29
Afbeelding
Check je aanslag Erfbelasting! Algemeen 3 jun, 10:28
Afbeelding
Vakantie-plannen? Plan eerst je (levens)testament! Algemeen 3 jun, 10:26
Afbeelding
Nieuw bestuur wil PCO omvormen tot Bedrijven Investeringszone Algemeen 3 jun, 10:24
Afbeelding
Column PRO: Actief & Sportief Column 3 jun, 10:23
Afbeelding
Werkgevers opgelet: uitbreiding van uw informatieplicht per 1 augustus 2022! Column 3 jun, 10:23

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief