Astrid de Leeuw in de nieuwe clubruimte op de bovenste etage.
Astrid de Leeuw in de nieuwe clubruimte op de bovenste etage. (Foto: aangeleverd)

Vijf jaar restaurant The Roast

Algemeen

Restaurant The Roast, in het monumentale pand op de Koemarkt, bestaat vijf jaar. Een lustrum dat de horecaonderneming niet zomaar voorbij laat gaan, zeker omdat het restaurant ook een frisse verbouwing heeft ondergaan. 

De tweede en derde etage zijn omgebouwd tot chique ruimtes voor feestelijke aangelegenheden. Het grillrestaurant is omgedoopt tot Eurasian Fusion restaurant “We hebben met drie etages horeca best iets bijzonders neergezet in Purmerend”, geeft eigenaresse Astrid de Leeuw aan. “Gasten kunnen hier eten, drinken, loungen, clubben en een feestje vieren. Na de verbouwing hebben we overal de puntjes op de i gezet en een rebranding doorgevoerd in de website en andere uitingen.”

Authentieke sfeer

Astrid heeft met de manier waarop het pand is ingericht de authentieke sfeer eer aangedaan, met de toepassing van stalen ramen en deuren en met ruim aandacht voor het wijn- en champagneassortiment in glazen wijnkamers en -vitrines. Op de begane grond zit het restaurant met zicht op de sushibar en de keuken. Ook op de tweede etage wordt gegeten maar dan in een clubsfeer, met in het weekend een DJ om het restaurant om te toveren tot een ware uitgaansgelegenheid van hoog segment. Nieuw is de functie van de bovenste etage die is verbouwd tot chique ruimte. Er is een mooie whisky lounge gecreëerd, met links en rechts luxe comfortabele loungeplekken en een sfeervolle bar.  “Dit is te huur voor groepen die een luxe, warme ruimte zoeken, voor bruiloften of een (bedrijfs)feestje. Maar ook willen we hier bijvoorbeeld wijnproeverijen organiseren.”

Klanten komen van ver

The Roast onderscheidt zich ook in het uitgebreide wijnassortiment en het ambassadeurschap van bekende merken als Moët en Miraval. “Wij zijn de hotspot op het gebied van wijn, cocktails en champagne”, vertelt Astrid. “Wij hebben de grootste cocktailkaart van de gehele omgeving en alles wordt met verse ingrediënten bereidt.” Niet zo gek dat het restaurant gasten trekt uit de wijde omgeving en er ook steeds meer Amsterdammers langs komen. “Mensen komen soms van ver voor een avond gezelligheid. Het is hier nooit saai. Ik hoop dat onze gasten dat ook zo ervaren.”

Afbeelding
NV Purmerend timmert aan de weg Algemeen 3 jun, 10:56
Afbeelding
Vijf jaar restaurant The Roast Algemeen 3 jun, 10:51
Afbeelding
Nagel Hydraulics: grote meneer met beide benen op de grond Algemeen 3 jun, 10:49
Afbeelding
PRO: en Netwerk Purmerend te gast bij FC Volendam Algemeen 3 jun, 10:43
Afbeelding
Sonic Equipment: “We verkopen geen gereedschap, we verkopen efficiency” Algemeen 3 jun, 10:38
Afbeelding
Benefietavond jubilerende BVL Algemeen 3 jun, 10:38
Afbeelding
Netwerken tijdens kortebaandraverij in Jan Kuiper Lounge Algemeen 3 jun, 10:29
Afbeelding
De vele facetten van een fijne binnenstad Algemeen 3 jun, 10:29
Afbeelding
Check je aanslag Erfbelasting! Algemeen 3 jun, 10:28
Afbeelding
Vakantie-plannen? Plan eerst je (levens)testament! Algemeen 3 jun, 10:26
Afbeelding
Nieuw bestuur wil PCO omvormen tot Bedrijven Investeringszone Algemeen 3 jun, 10:24
Afbeelding
Column PRO: Actief & Sportief Column 3 jun, 10:23
Afbeelding
Werkgevers opgelet: uitbreiding van uw informatieplicht per 1 augustus 2022! Column 3 jun, 10:23

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief