ShowYourSkills wint pitch om kinderen via app te laten bewegen

Algemeen
Trots trots tonen Eric Voortman en Dave Huisman het bord met de naam van het winnende bedrijf.
Trots trots tonen Eric Voortman en Dave Huisman het bord met de naam van het winnende bedrijf. (Foto: aangeleverd)

Tijdens het Collaboration Event, geïnitieerd door Reimagine Football, is de online applicatie van het Purmerendse bedrijf ShowYourSkills door de KNVB gekozen als winnaar in de categorie Move To Improve. Tijdens dit event krijgen startende bedrijven de kans om ideeën te pitchen aan onder andere de KNVB, UEFA en City Football Group. ShowYourSkills werd tijdens dit event vertegenwoordigd door Dave Huisman en Eric Voortman.

Reimagine Football is een platform gevormd door de KNVB, AFC Ajax, de Johan Cruijff ArenA, de City Football Group en UEFA. Tijdens deze editie van het Collaboration Event heeft ShowYourSkills een idee gepitcht in de categorie: Move to Improve. In deze categorie draait het om de vraag; hoe kunnen we een online omgeving voor amateurvoetballers creëren waar zij zichzelf kunnen uitdagen om meer te sporten en gezonder te leven? 

Challenges

Dave Huisman, managing partner van ShowYourSkills over de applicatie: “Vanaf de start in juni 2021, is het een mooie reis met elkaar geweest. We hebben een idee uitgewerkt tot een complete app waarbij elk kind gelijke kansen krijgt. Het is bewezen dat kinderen minder bewegen en meer aan het gamen zijn. ShowYourSkills is ontstaan uit het idee om hier verandering in te brengen. Door het aanbieden van ruim 700 challenges variërend van makkelijk tot moeilijk, dagen wij de spelers uit om de beste versie van zichzelf te worden. Wanneer een oefening wordt behaald, kunnen gebruikers zich als individu opwerken naar de top van de ranglijst binnen de club. Tevens hebben alle trainers en coaches alles inzichtelijk op één plek, waardoor de huiswerkbegeleiding voor spelers bij veel clubs een stuk overzichtelijker wordt. 

Om deze reden is ShowYourSkills de ideale applicatie voor alle voetbalclubs in Nederland. Met deze app heb je de ultieme tool in handen om een grote groep te bereiken en zowel meer interactie als participatie te realiseren. ShowYourSkills is de beste trainer voor iedere voetbalclub.”

Intensief samenwerken

ShowYourSkills omarmt de digitale wereld, in plaats van hiermee de strijd aan te gaan. Op deze manier streeft ShowYourSkills er net zoals de KNVB naar om kinderen gezonder te laten leven en gelijke kansen te geven. De komende periode zullen beide partijen intensief samenwerken om dit te realiseren. 

De KNVB over deze samenwerking: “Wij zijn blij met de deelname van ShowYourSkills aan het Move to Improve traject. Normaal zijn wij als KNVB wat sceptisch over apps, maar het bedrijfsplan en de mindset van ShowYourSkills sluit goed aan bij waar de KNVB voor staat. Samen kijken we met een open blik naar elkaars ideeën en de toekomst. De komende periode staat in het teken van het opzetten van een mogelijk duurzame samenwerking. De kleuren van onze organisaties zijn een match, net zoals onze missies en visies!”

Een platform dat werkt

Dave Huisman over het winnen in de Move To Improve categorie: “Het is een hele mooie prestatie en we zijn dankbaar dat de organisaties achter Reimagine Football in ons geloven. Samen met de KNVB gaan we de volgende stap zetten om kinderen meer te laten bewegen. We willen iedereen bedanken voor zijn of haar vertrouwen, expertise en aandacht in de afgelopen 6 maanden. ShowYourSkills is meer dan een idee, het is een platform dat werkt.”

Iedere vereniging kan nu een demo aanvragen. Zo bouwt ShowYourSkills samen met verenigingen naar een land in beweging. Kijk voor meer informatie op www.showyourskills.nl

Afbeelding
Purmerend krijgt een nieuw Broodfonds voor ondernemers Zakelijk 29 feb, 11:32
Hoe beheers jij jouw bedrijfsrisico's?
Help, paniek in de tent!: workshopavond bedrijfsrisico's van Netwerk Purmerend Zakelijk 28 feb, 10:01
Van links naar rechts: Ruud van der Kruijf, Caroline Wals, Saskia Wals en Richard van Alphen voor het station. Goed zichtbaar is de unieke houten constructie waarmee het project is opgebouwd.
Derde generatie Joh. de Vries opent aan Verzetslaan Avia XPress en Washking wasboxen Zakelijk 28 feb, 09:10
José van den Hurk: "Ik ben er trots op dat wij ook mensen die moeilijk bereikbaar zijn toch in aanraking laten komen met kunst en cultuur."
José van den Hurk neemt afscheid van Cultuurhuis Purmerend Cultuur 23 feb, 12:00
Afbeelding
Informatiebijeenkomst ondernemers versterking brug A7 bij Purmerend Nieuws 23 feb, 11:10
Nico Molenaar over Ronja Philips: 'Vers bloed in het bedrijf is goed en zeker met Ronja'.
Management Sligro voegt met Ronja Philips jeugdige flair toe Nieuws 23 feb, 10:00
Paul Kuijt: "We doen ook ons uiterste best om het onpersoonlijke van online verkoop persoonlijk te maken."
Pontman Schoenen: Voor de echte speciaalzaak is altijd plek Nieuws 22 feb, 16:00
Herstel van het viaduct gaat vijf maanden overlast geven.
Bereikbaarheidsplan A7 Purmerend vanaf 1 april Nieuws 22 feb, 15:00
Hugo van den Berg en Meindert Engberts in het lokaal.
Meindert Engberts: de ondernemer een half jaar voor de klas in Gerrit Rietveld Onderwijs 22 feb, 14:00
Nathalie en Gertjan in de multifunctionele gastenruimte met fraai uitzicht op de Beemster natuur.
Huize Leeghwater: ideale combinatie van natuur, spiritualiteit en verwennerij Nieuws 22 feb, 10:27
Hans Sal en zijn partner Sandra.
Hans Sal van Deitmers Mannenmode: Nooit bij de pakken neerzitten Nieuws 21 feb, 14:50
Marcel ten Brinke
"Ben jij IT-notaris? Kun je dan mijn laptop repareren?" Partnerbijdrage 21 feb, 11:18
Thierry van der Weide
Column VOWA: Nog meer A7 Column 21 feb, 11:00
Afbeelding
Column PRO: De kracht van gezamenlijke inspanningen Column 21 feb, 10:00
Steven Grevenstuk: "Wanneer de Tech Campus er komt zie ik hele goeie mogelijkheden om binnen die nieuwe opzet tot een vorm van samenwerking te komen."
Brok Decor: Champions League van de festivalaankleding Nieuws 20 feb, 16:00
Rachel Hayhoe
Column: Waarom duurt de afwikkeling van een nalatenschap zo lang? Column 20 feb, 13:35

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen