Mark Tuitert spreekt tijdens Waterland Werkt

Algemeen
De Olympisch kampioen van 2010 neemt de bezoekers mee in zijn avontuur van topsporter naar ondernemer.
De Olympisch kampioen van 2010 neemt de bezoekers mee in zijn avontuur van topsporter naar ondernemer. (Foto: Bon Mark Tuitert)

Zondag 2 oktober staat het evenement Waterland Werkt te gebeuren. Topsporter, Olympisch schaatskampioen op de 1500 meter in 2010, trainer, ondernemer en spreker Mark Tuitert komt naar Waterland Werkt om te vertellen over zijn pad van topsporter naar ondernemer en alles wat hij onderweg is tegengekomen. 

Verbinding en ontmoeting tussen bedrijven, het onderwijs, leerlingen en werkzoekenden. Daar gaat het om tijdens Waterland Werkt. Het evenement is voor iedereen die het leuk vindt om eens een kijkje te nemen bij bedrijven en organisaties uit de regio Waterland. Of je nu op zoek bent naar (ander) werk, een stage of bijbaan, je wilt oriënteren op de arbeidsmarkt, wilt netwerken, op zoek bent naar een opleiding, van loopbaan wilt veranderen, of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele bedrijven uit onze regio die zich op deze dag presenteren. Waterland Werkt is voor iedereen.

Wat ga jij ontdekken?

Waterland Werkt is het middelpunt van de bedrijvigheid in onze regio, Een aantal bedrijven op De Koog zetten hun deuren open voor publiek, en vele bedrijven uit de regio presenteren zich in en om het SG Gerrit Rietveld, het SG Antoni Gaudí en de H20 campus aan de Spinnekop 1-3. Kom langs en ga in gesprek. Hoe is het om te werken in de zorg? Welke opleiding moet je volgen om jouw droombaan te realiseren? Probeer eens een muurtje te metselen, of neem een kijkje in H20 Esports en Gaming Center om te zien wat er aan Tech en ICT-bedrijven in de regio zit. Vind je de transport of bouwsector interessant? Ook zij zijn aanwezig op Waterland Werkt. Net als de politie en de ambulancemedewerkers, bedrijven uit de media, zakelijke dienstverlening en horeca. Er zijn bedrijven en organisaties uit alle sectoren. Op www.waterlandwerkt.nl  kan je zien welke sector waar op het terrein te vinden is. Er wordt ook huis aan huis een beursmagazine verspreid, met o.a. het programma, heel veel achtergrondinformatie en een plattegrond van het terrein.

Lezing en andere workshops

Mark Tuitert zal een inspirerende lezing geven in het H20 Rabo Esports stadion, van 14.00 tot 15.00 uur, waar je gratis bij kunt zijn. Hij vertelt over ondernemerschap, topsport, grenzen verleggen, doelen stellen en het beste uit jezelf halen. Wil je erbij zijn? Bestel snel gratis kaarten via www.waterlandwerkt.nl. Op is op en max. 2 per adres. Tijdens Waterland Werkt zijn er meer workshops waar je aan kunt meedoen. Zoals die van het MBO en het WSP (WerkgeversServicepunt). Zij geven workshops over o.a. het kiezen van een goede vervolgopleiding, over de kansen op de arbeidsmarkt, over mogelijke omscholingen, over loopbaanbegeleiding etc. Kijk op www.waterlandwerkt.nl voor het programma. Hier vind je ook een plattegrond van het terrein.

Meer informatie

Waterland Werkt is gratis en voor iedereen. Voor leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs, mbo- en hbo-studenten, stagiairs, ouders, grootouders, werkzoekenden, ondernemers, of gewoon nieuwsgierige bezoekers. Het evenement is van 12.00 tot 17.00 uur en wordt gehouden op industrieterrein De Koog in Purmerend. De hoofdlocatie is in en rond het SG Gerrit Rietveld. Kom vooral een kijkje nemen! Kom op de fiets of met het OV, om parkeerproblemen te voorkomen. Wil je toch met de auto komen, parkeer dan bij het ROC Horizoncollege, (vanaf daar is het een klein stukje lopen naar De Koog), parkeergarage De Beuk, het terrein van Praxis, of in de zijstraten tussen de van IJsendijkstraat en de Flevostraat. Kijk voor meer informatie op www.waterlandwerkt.nl Kaarten voor de bijeenkomst met Mark Tuitert kun je gratis via deze site bestellen.

Afbeelding
Lancering digitale Vacaturebank Zaanstreek-Waterland Nieuws 8 nov., 10:00
Afbeelding
Businessclub Purmersteijn timmert flink aan de weg Nieuws 7 nov., 17:00
Afbeelding
Column VOWA: Het wordt flink afzien! Column 7 nov., 16:00
Afbeelding
Nieuw kantoor Quadyck Real Estate met ruimte voor groei Algemeen 7 nov., 15:00
Afbeelding
Werkzaamheden brug A7 Nieuws 7 nov., 13:49
Afbeelding
AF-X Fire Solutions: Het perfecte brandblussysteem zonder water komt uit Purmerend Nieuws 7 nov., 10:00
Afbeelding
Column PRO: De weg naar een realistische ontwikkelstrategie voor de Koog Column 6 nov., 16:00
Afbeelding
Stemming BIZ Vastgoedeigenaren gaat van start Nieuws 6 nov., 15:00
Afbeelding
Abma Advocaten: Hoe te beschikken over de bankrekening van een overledene Column 6 nov., 10:00
Afbeelding
Hayhoe Familierechtadvies: Stelen uit de (toekomstige) erfenis Column 3 nov., 16:06
Afbeelding
Netwerk Purmerend en PRO: presenteren avond met Tom Coronel Nieuws 3 nov., 12:00
Afbeelding
Notaris Ten Brinke: laat uw testament regelmatig controleren Partnerbijdrage 2 nov., 11:00
Afbeelding
Werkom brengt sociale ondernemers samen om impact te maken Zakelijk 2 nov., 10:54

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen