Mark Kost en John Rotteveel.
Mark Kost en John Rotteveel. (Foto: Els Broers)

SNS helpt ondernemers de winter door

Algemeen

“Veel ondernemers staan voor grote uitdagingen deze winter”, stellen franchisenemers John Rotteveel en Mark Kost van SNS Purmerend. “Bijvoorbeeld de hoge energiekosten, personeelstekorten en duurdere inkoop van materialen. Niets doen is geen optie. Maar wat kunnen ze wél doen?” SNS nodigt deze ondernemers uit om langs te komen voor een gratis winterklaargesprek. Tijdens dit gesprek bekijken ze samen of er mogelijkheden zijn om ze door de winter – en verder – te helpen. John: “Een persoonlijke aanpak die echt bij SNS past.”

Voor SNS komen mensen op de eerste plaats. Waar andere banken kantoren sluiten, blijft SNS ook in de winkelstraten aanwezig met ruim 200 SNS Winkels waar je altijd binnen kunt lopen. Eén daarvan is de SNS Winkel aan de Kaasmarkt 14 in Purmerend. Mark: “De slogan van SNS is niet voor niets: ‘Eerst de mens. Dan het geld.’ We sparren graag met je over jouw plannen. Dat doen we van ondernemer tot ondernemer. Want in een groot deel van de SNS Winkels is de vestigingsmanager een franchisenemer. Een zelfstandige ondernemer dus, net als jij en wij.”

Persoonlijk contact

John en Mark weten als geen ander hoe waardevol persoonlijk contact is. “We nemen daar graag alle tijd voor, zowel bij ondernemers aan de keukentafel als in onze winkel”, zegt John. “Met online je bankzaken regelen is niets mis, maar we weten dat er een grote groep Nederlanders is die niet alles van achter de computer wil regelen en graag in gesprek wil met een deskundige bankmedewerker. En dan heb ik het niet alleen over ouderen. Daarom combineren we bij SNS het beste van twee werelden. Je bent van harte welkom in onze winkel, maar we bieden – voor wie dat wil – ook de online mogelijkheden om je zaken zelf te regelen.”

Het winterklaargesprek

Het winterklaargesprek sluit mooi aan bij de persoonlijke aanpak. Mark: “Tijdens het winterklaargesprek kijken we naar jou en jouw bedrijf. Je kunt bij ons terecht met je financiële vragen of zorgen. We gaan verder dan alleen de cijfers. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hebben aandacht voor jouw persoonlijke situatie. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn.”

Hiermee helpt SNS je

“Tijdens ‘t winterklaargesprek bespreken we bijvoorbeeld de financiering van je werkvoorraad met een zakelijk krediet of verduurzaming van je bedrijfspand met een hypotheek”, geeft John voorbeelden. “En heb je een hypotheek bij een andere bank? Misschien kun je de hypotheek dan oversluiten naar SNS met een langere looptijd of lagere rente. Tijdens het winterklaargesprek checken we ook of jouw zakelijke verzekeringspakket voldoende dekking biedt of goedkoper kan. Je krijgt pakketkorting als je 2 of meer zakelijke schadeverzekeringen via ons afsluit. Dit kan oplopen tot 10%. We kijken niet alleen naar jou als ondernemer, maar ook als particulier. Misschien zijn er op dat vlak ook mogelijkheden om te besparen? Bijvoorbeeld op je hypotheek of je particuliere schadeverzekeringen.”

Kleine ondernemers bestaan niet

John en Mark verwelkomen in Purmerend wekelijks nieuwe klanten, onder wie groeiende zzp’ers en mkb’ers. SNS gaat met alle ondernemers graag in gesprek. Mark: “Kleine ondernemers bestaan niet. Groeiende ondernemers wel. Ondernemers met plannen. Het maakt ons bijvoorbeeld niet uit hoe klein of groot je bedrijf is als je een bedrijfspand wilt kopen of een bedrijfshypotheek wilt oversluiten om zo de maandlasten te verlagen. Bij ons is iedere ondernemer welkom.” “En hebben we niet meteen een passende oplossing?” vult John aan. “Dan kijken we verder dan onze eigen producten en diensten door de samenwerking met onze partners.”

Loop eens binnen

Wil je ook persoonlijk geholpen worden met je bankzaken en of verzekeringen? Loop even binnen bij de SNS Winkel aan Kaasstraat 14 of bel 030 - 633 30 00 voor een afspraak. De ondernemers van SNS Purmerend komen graag langs bij jouw bedrijf. Gratis winterklaargesprek plannen? Dat kan via sns.nl/winterklaargesprek.

Eigen bedrijfspand?

Misschien kun je een extra bedrag lenen om je bedrijfspand te verduurzamen. Of de rente verlagen van je hypotheek. Het mogelijke resultaat? Lagere hypotheeklasten en een lagere energierekening.

De SNS Bedrijfshypotheek in ’t kort:

• lenen vanaf € 50.000 tot € 2 miljoen tegen een scherpe rente

• jaarlijks tot 5% aflossen. En de flexibiliteit om nog eens tot 5% extra van de lening af te lossen

• tot 40% van je bedrijfspand verhuren

Heb je jouw bedrijfspand al langere tijd in bezit? Dan is de kans groot dat je overwaarde hebt. Misschien kun je op je maandlasten besparen door je zakelijke hypotheek over te sluiten naar een lagere rente. Wil je je pand verduurzamen? Naast het oversluiten van je hypotheek kun je misschien een extra bedrag lenen om die duurzame maatregelen te financieren. Je kunt tot 90% van de marktwaarde financieren als je investeert om het pand te verduurzamen. Zo kun je misschien energiekosten besparen. Benieuwd of herfinancieren van je zakelijke hypotheek bij ons voor jou gunstig is, of wil je meer informatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek in de SNS Winkel.

Afbeelding
Rabobank komende drie jaar founding partner alle Noord-Hollandse Uitdagingen Algemeen 24 jan, 11:33
Afbeelding
Ondernemers zijn onbekend met criminele ondermijning en de gevolgen ervan Algemeen 19 jan, 13:16
Afbeelding
Vooruitblik op de regionale economie 2023 in talkshow Ondernemend Purmerend Algemeen 15 jan, 14:14
Afbeelding
Dick Schaap Horecagroothandel en Engberts Hoveniers PRO: ondernemers van 2022 Algemeen 15 jan, 09:03
Afbeelding
Sloop laatste restje van ooit bekendste regionale Mercedes Benz-dealer Willem Los Algemeen 9 jan, 17:59
Afbeelding
Lisa van Susteren van 't Wapen van Middelie is Zeevang ondernemer van het jaar Algemeen 9 jan, 12:33
Afbeelding
Wetswijzigingen per 1 januari 2023 op het gebied van arbeidsrecht: wat verandert er? Column 20 dec 2022, 14:57
Afbeelding
Baanstee Noord krijgt voorzieningenpunt Algemeen 20 dec 2022, 14:57
Afbeelding
Column PRO: Met open vizier het nieuwe jaar in Column 20 dec 2022, 14:56
Afbeelding
SNS helpt ondernemers de winter door Algemeen 20 dec 2022, 14:54
Afbeelding
Binnenstad van de toekomst: Cultuur en recreatie als aanjagers van beleven en ontmoeten Algemeen 20 dec 2022, 14:53
Afbeelding
Van 't Hek ondersteunt de kinderen van werknemers met Studiefonds Algemeen 20 dec 2022, 14:53
Afbeelding
Engberts Elektrotechniek: werken aan een veilige omgeving Algemeen 20 dec 2022, 14:53
Afbeelding
Column VOWA: Personeelstekort... dat zagen we van ver aankomen? Column 20 dec 2022, 14:53
Afbeelding
Honderd jaar oude Mazurel is 'still going strong' Algemeen 20 dec 2022, 14:52
Afbeelding
Voedselbank grote winnaar van stamppottenfeest Huiberts Algemeen 20 dec 2022, 14:52