Kerstbrodenactie levert € 6.500,- op voor Wij Allemaal, invalidentoilet kan er komen

Algemeen
Bart Tishauser overhandigt de cheque aan Wendy Kok. Verder op de foto: links Co Boots (penningmeester Wij Allemaal), Thomas Schreuder, Inge Tishauser, Kees Oudewortel en geheel rechts Marije Sliphorst-Dekker (algemeen bestuurslid Wij Allemaal).
Bart Tishauser overhandigt de cheque aan Wendy Kok. Verder op de foto: links Co Boots (penningmeester Wij Allemaal), Thomas Schreuder, Inge Tishauser, Kees Oudewortel en geheel rechts Marije Sliphorst-Dekker (algemeen bestuurslid Wij Allemaal). (Foto: Han Giskes)

Ruim 3.000 kerstbroden zijn eind vorig jaar verkocht voor de goede doelen Inloophuis Wij Allemaal en stichting KiKa. Het betekent een nieuw verkooprecord in de nu vijf jaar jonge geschiedenis van de actie, die door Inge Tishauser, Bart Tishauser, Kees Oudewortel en Thomas Schreuder - met grote dank aan Banketbakkerij Mastenbroek en hulp van familie, vrienden en bekenden - tot een nieuw hoogtepunt is gebracht. Vrijdagmiddag 24 februari werd een cheque van € 6.500,- aangeboden aan Wendy Kok, coördinator van Wij Allemaal aan de Burg. D. Kooimanweg. Voor het geld kan een invalidentoilet in het inloophuis worden gerealiseerd. “Dat staat al enige tijd op ons wensenlijstje. Ik ben ongelooflijk blij dat dit nu binnenkort gebouwd kan worden”, vertelde Wendy Kok.

Bart Tishauser, een van de ambassadeurs van Wij Allemaal, verwoordde het in zijn toespraak als volgt: “Ik kan wel zeggen dat steeds meer mensen de twee prachtige doelen waarvoor we de actie op touw zetten (stichting KiKa kan een bedrag van € 7.500,- tegemoet zien, JB) omarmen. Dat geldt ook voor bedrijven. Zij bestellen de broden voor hun medewerkers. Dit jaar hadden we er zelfs een bedrijf bij die 600 broden bestelde. Geweldig natuurlijk. Dat geeft ons ook een enorme boost. Natuurlijk mag ik Gerard Mastenbroek niet onvermeld laten. Hij bakt super-de-luxe en smaakvolle kerstbroden. Dat weten inmiddels heel veel mensen.”

Het eerste jaar van de actie werden 600 broden verkocht. “De actie wordt steeds bekender. Bovendien rekenen de mensen er al op als we de broden afleveren. Dan zeggen: tot volgend jaar. En dat is ook nu het geval, want ook het einde van dit jaar gaan we er weer voor 100% voor”, besluit Tishauser.

In het Purmerends Nieuwsblad van donderdag 2 maart meer nieuws over de zeer succesvolle kerstbrodenactie.

Afbeelding
Rien de Wolf verruilt Amsterdam-Noord voor Purmerend Nieuws 27 mei, 15:35
Afbeelding
Op 23 juni Haring en Meer Party met een knetterende wow-factor Nieuws 27 mei, 09:34
Afbeelding
Met 62 matches bewijst Beursvloer Waterlandse Uitdaging nut en noodzaak Nieuws 27 mei, 09:14
Afbeelding
BRASA Beemster uitgebreid met 13 hotelkamers Nieuws 26 mei, 13:43
Afbeelding
Hans Abma: “Ik ben altijd een actief mannetje geweest en dat zal ik ook altijd blijven…." Column 26 mei, 11:00
Afbeelding
Hoe maken we windenergie nog duurzamer? Duurzaamheid 25 mei, 11:39
Afbeelding
Vakantieplannen? Plan eerst je (levens)testament! Partnerbijdrage 25 mei, 10:00
Afbeelding
OVNH: Dit zijn de Beste Ondernemingen van Noord-Holland 2023 Zakelijk 17 mei, 23:14
Afbeelding
JYSK geopend in Purmerend Nieuws 11 mei, 09:52
Afbeelding
BeursVloer Waterlandse Uitdaging heeft nog ruimte voor deelnemers Nieuws 10 mei, 15:15
Afbeelding
Smakelijk netwerkevent bij 'local hero' Dick Schaap Zakelijk 9 mei, 15:11
Afbeelding
Column PRO: Samen de schouders eronder zetten Column 1 mei, 14:38
Afbeelding
Nieuwe naam voor vermogensbeheer verovert Nederland Nieuws 20 apr., 13:23