Kerstbrodenactie levert € 6.500,- op voor Wij Allemaal, invalidentoilet kan er komen

Algemeen
Bart Tishauser overhandigt de cheque aan Wendy Kok. Verder op de foto: links Co Boots (penningmeester Wij Allemaal), Thomas Schreuder, Inge Tishauser, Kees Oudewortel en geheel rechts Marije Sliphorst-Dekker (algemeen bestuurslid Wij Allemaal).
Bart Tishauser overhandigt de cheque aan Wendy Kok. Verder op de foto: links Co Boots (penningmeester Wij Allemaal), Thomas Schreuder, Inge Tishauser, Kees Oudewortel en geheel rechts Marije Sliphorst-Dekker (algemeen bestuurslid Wij Allemaal). (Foto: Han Giskes)

Ruim 3.000 kerstbroden zijn eind vorig jaar verkocht voor de goede doelen Inloophuis Wij Allemaal en stichting KiKa. Het betekent een nieuw verkooprecord in de nu vijf jaar jonge geschiedenis van de actie, die door Inge Tishauser, Bart Tishauser, Kees Oudewortel en Thomas Schreuder - met grote dank aan Banketbakkerij Mastenbroek en hulp van familie, vrienden en bekenden - tot een nieuw hoogtepunt is gebracht. Vrijdagmiddag 24 februari werd een cheque van € 6.500,- aangeboden aan Wendy Kok, coördinator van Wij Allemaal aan de Burg. D. Kooimanweg. Voor het geld kan een invalidentoilet in het inloophuis worden gerealiseerd. “Dat staat al enige tijd op ons wensenlijstje. Ik ben ongelooflijk blij dat dit nu binnenkort gebouwd kan worden”, vertelde Wendy Kok.

Bart Tishauser, een van de ambassadeurs van Wij Allemaal, verwoordde het in zijn toespraak als volgt: “Ik kan wel zeggen dat steeds meer mensen de twee prachtige doelen waarvoor we de actie op touw zetten (stichting KiKa kan een bedrag van € 7.500,- tegemoet zien, JB) omarmen. Dat geldt ook voor bedrijven. Zij bestellen de broden voor hun medewerkers. Dit jaar hadden we er zelfs een bedrijf bij die 600 broden bestelde. Geweldig natuurlijk. Dat geeft ons ook een enorme boost. Natuurlijk mag ik Gerard Mastenbroek niet onvermeld laten. Hij bakt super-de-luxe en smaakvolle kerstbroden. Dat weten inmiddels heel veel mensen.”

Het eerste jaar van de actie werden 600 broden verkocht. “De actie wordt steeds bekender. Bovendien rekenen de mensen er al op als we de broden afleveren. Dan zeggen: tot volgend jaar. En dat is ook nu het geval, want ook het einde van dit jaar gaan we er weer voor 100% voor”, besluit Tishauser.

In het Purmerends Nieuwsblad van donderdag 2 maart meer nieuws over de zeer succesvolle kerstbrodenactie.

Afbeelding
Uitreiking VOWA-jaarprijs tijdens NV Purmerend Algemeen 9 mrt., 11:33
Afbeelding
Kickoff Sectortafel Hospitality in de Markthal Algemeen 9 mrt., 10:59
Afbeelding
Wens voor BIZ commercieel vastgoedeigenaren in Purmerendse binnenstad Algemeen 3 mrt., 11:21
Afbeelding
Lucien van Aalzum nieuwe manager Waterlandse Uitdaging Algemeen 2 mrt., 15:13
Afbeelding
Leerzame en gezellige bijeenkomst bij Netwerk Purmerend Algemeen 28 feb., 11:20
Afbeelding
De (e)sports Tech Campus in De Koog wordt 'nieuwe parel' in Purmerend Algemeen 27 feb., 12:51
Afbeelding
Kerstbrodenactie levert € 6.500,- op voor Wij Allemaal, invalidentoilet kan er komen Algemeen 24 feb., 14:33
Afbeelding
't Broodjeshuys sluit na 38 jaar wegens pensioen Sylvia en Cees Fiene Algemeen 23 feb., 15:26
Afbeelding
Nooit meer chillen bij het petit café van Brenda in Purmerend Algemeen 22 feb., 16:00
Afbeelding
Passie voor het vak: Woonstudio Joost Laan Algemeen 22 feb., 16:00
Afbeelding
De bierbrouwerij is terug op de Purmerendse Koemarkt Algemeen 22 feb., 15:43
Afbeelding
Horecagroothandel Schaap heeft de zaakjes Dick voor elkaar Algemeen 22 feb., 10:38
Afbeelding
100% Media & Partner Netwerk blijft zich in de kijker spelen Algemeen 22 feb., 10:27