Nieuw kantoor Quadyck Real Estate met ruimte voor groei

Algemeen
Fons Grau wordt sinds enkele jaren bijgestaan door de nieuwe, ambitieuze generatie: zijn zoon Alphonso Grau en Jaron Knook (links).
Fons Grau wordt sinds enkele jaren bijgestaan door de nieuwe, ambitieuze generatie: zijn zoon Alphonso Grau en Jaron Knook (links). (Foto: Els Broers)

Vastgoedbeheerder Quadyck Real Estate uit Purmerend verhuist naar een eigen pand in Kwadijk op een zichtlocatie langs de N244. Directeur Fons Grau: “We hebben de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt en verwachten die stijgende lijn voort te kunnen zetten. Het nieuwe bedrijfspand geeft ons de mogelijkheid die groei te realiseren op de professionele manier waarop klanten dat van ons gewend zijn.”

‘If You Think It’s Expensive To Hire A Professional To Do The Job, Wait Until You Hire An Amateur’. Of deze quote aan de muur van Quadyck Real Estate meegaat naar het nieuwe kantoorpand aan de Stationsweg in Kwadijk is nog onzeker. Als het aan directeur-grootaandeelhouder Fons Grau ligt wel: het citaat is wat hem betreft relevant. Fons startte bijna dertig jaar geleden het bedrijf toen hij zelf op zoek was naar een professional op het gebied van vastgoedbeheer. Toen hij die niet kon vinden, besloot hij het zelf te gaan doen. Die dertig jaar ervaring op de vastgoedmarkt geeft de huidige organisatie een enorme voorsprong. “We hebben een uitgebreide kennis van de markt en een groot netwerk: twee belangrijke voorwaarden om dit werk goed te kunnen doen.”

Goede reputatie

Dat ze het ‘goed doen’, blijkt onder andere uit het feit dat de klanten hen jarenlang trouw blijven. “Zakelijk vastgoedbeheer is bij uitstek een markt waarin ervaring, vertrouwen en een goede reputatie een grote rol speelt. Wij helpen onze klanten om het vastgoed op de meest effectieve manier te beheren.” Hij vervolgt: “Nieuwe klanten worden vaak door onze bestaande klanten aan ons doorverwezen. Dat is mooiste compliment dat je kunt krijgen. Vorige week postte een klant die al bijna dertig jaar aan ons verbonden is, een positieve comment over onze dienstverlening. Op mijn beurt ben ik blij dat we al die tijd voor hem zijn vastgoedportefeuille mogen beheren en dat hij de moeite neemt om te laten weten dat hij tevreden is!”

Verhuizing

Quadyck Real Estate is gespecialiseerd in vastgoedbeheer, Vereniging van Eigenaars-beheer, makelaardij BOG, technisch onderhoud en woonbemiddeling. “We beheren commerciële vastgoedportefeuilles. Van woningen, kantoren en winkels tot industriële panden, maar ook garageboxen. Alles wat van steen is en verhuurd kan worden, zit in onze portefeuille”, zegt Jaron Knook, directie vastgoedmanagement. Binnenkort verhuist Quadyck Real Estate van de Gedempte Singelgracht 27 naar de Stationsweg 64 in Kwadijk. Dit pand, waar voorheen EWP gevestigd was, is gevestigd op een zichtlocatie vlak langs de N244. De op handen zijn verhuizing naar het eigen pand, beschouwt Fons als een promotie naar de Premier League. “Het nieuwe kantoor laat duidelijk zien wat onze ambities zijn”, legt Fons uit. Het nieuws over de aanstaande verhuizing ging als een lopend vuurtje door Purmerend. Jaron: “We werken hard en zijn gefocust op wat we doen. Dan is het leuk om van verschillende kanten te horen dat de nieuwe stap wordt opgemerkt.”

Driekoppige directie

Tevreden huurders, goed onderhoud van het vastgoed, zorg voor de omgeving en een adequate uitvoer van de huurcontracten: dat zijn de belangrijkste doelstellingen van de full service en gecertificeerde vastgoedbeheerder die op dit moment nog midden in het centrum van Purmerend gevestigd is . Jaron: “Met de verhuizing versterken we onze positie als betrouwbare en deskundige partner op het gebied van vastgoedbeheer en doen we een aanzienlijke step up in de markt.”

We hebben een uitgebreide kennis van de markt en een groot netwerk: twee belangrijke voorwaarden om dit werk goed te kunnen doen

24/7 bereikbaar

Het kantoor is gegroeid naar een team van tien medewerkers en is landelijk actief, waarbij het grootste deel van hun klanten zich in Noord- en Zuid-Holland bevindt. Fons wordt sinds enkele jaren bijgestaan door de nieuwe, ambitieuze generatie: zijn zoon Alphonso Grau en Jaron Knook. Tezamen vormen zij de driekoppige directe van de vastgoedbeheerder. Jaron zorgt voor een gestroomlijnde administratieve organisatie en Alphonso neemt het technisch beheer voor zijn rekening. Een logische taakverdeling waar de afzonderlijke kennis en kunde van de drie mannen complementair is aan elkaar. Fons: “Ik ben heel blij dat Alphonso en Jaron erbij zijn gekomen en dat zij dezelfde intrinsieke motivatie en drive hebben als ik. Dit is een vak waar je 24/7 bereikbaar moet zijn voor je klant, althans dat vind ik. Er is altijd werk aan de winkel. Kom je ergens om een slot te repareren? Kijk dan ook even om je heen: ziet de tuin er verzorgd uit? Zijn er andere dingen die opvallen?” Jaron: “Klanten vertrouwen ons hun vastgoed toe, dat is een grote verantwoordelijkheid en dat beseffen wij heel goed. Wij beheren het vastgoed alsof het van onszelf is.” Fons vult aan: “We handelen zorgvuldig in naam van onze opdrachtgever, met zijn of haar portemonnee.”

Persoonlijk

Dat Fons een goede beslissing heeft genomen met het formeren van het nieuwe directieteam, blijkt wel uit het feit dat het steeds vaker voorkomt dat klanten rechtstreeks naar Jaron of Alphonso vragen. “Ja, dat is wel even wennen”, lacht Fons. “Maar het is ook een bewijs dat we de juiste mensen op de juiste plek hebben. Dit is bij uitstek een sector waar mensen zaken met je doen omdat ze je persoonlijk vertrouwen. Dus heeft iemand een vraag over vastgoed- of vve beheer, dan is het al snel: we bellen Fons even, want die helpt ons altijd goed en snel verder. Ik ben blij dat Jaron en Alphonso hetzelfde vertrouwen genieten. Het is aan hen om deze organisatie verder te laten groeien. Dat gaat zeker succesvol zijn!”

Efficiëntie door automatisering

De nieuwe generatie vastgoedprofessionals heeft een sterke ambitie de organisatie nog een stap verder te brengen. Dat gaat gebeuren vanuit het fraaie kantoorpand in het dorp waar het voor Fons ooit begon: Kwadijk. Fons: “Een beetje terug naar de roots, maar dan met een eigentijdse organisatie, met voldoende ruimte voor groei. Met korte lijnen, waardoor we snel kunnen blijven schakelen.” Het feit dat de vastgoedbeheerder al drie decennia een gevestigde naam is, zorgt er ook voor dat de administratieve organisatie volledig geautomatiseerd is. Fons: “Ik zag al snel dat dit een voorwaarde is voor professioneel, integraal vastgoedbeheer. Inspectie, onderhoud, plannen, uitvoeren en verhuren, maar ook de screening van huurders: al deze processen verlopen bij ons optimaal via speciaal voor deze markt ontworpen softwareoplossingen. Het helpt ons bij het effectief, foutloos, betrouwbaar en transparant beheren van het vastgoedportfolio.” 

Wat goed is, kan altijd nog beter. Dat is waar Jaron en Alphonso zich de komende jaren voor in zullen zetten. Jaron: “We gaan voor een tien. Zowel waar het onze dienstverlening, onze relatie met de klant, als de samenstelling van ons team betreft. Fons heeft een stevig fundament onder deze organisatie gelegd, waarop we verder kunnen bouwen En dat is precies wat we de komende jaren vanuit onze nieuwe vestiging in Kwadijk zullen gaan doen!”

www.quadyckrealestate.nl

Afbeelding
Lancering digitale Vacaturebank Zaanstreek-Waterland Nieuws 8 nov., 10:00
Afbeelding
Businessclub Purmersteijn timmert flink aan de weg Nieuws 7 nov., 17:00
Afbeelding
Column VOWA: Het wordt flink afzien! Column 7 nov., 16:00
Afbeelding
Nieuw kantoor Quadyck Real Estate met ruimte voor groei Algemeen 7 nov., 15:00
Afbeelding
Werkzaamheden brug A7 Nieuws 7 nov., 13:49
Afbeelding
AF-X Fire Solutions: Het perfecte brandblussysteem zonder water komt uit Purmerend Nieuws 7 nov., 10:00
Afbeelding
Column PRO: De weg naar een realistische ontwikkelstrategie voor de Koog Column 6 nov., 16:00
Afbeelding
Stemming BIZ Vastgoedeigenaren gaat van start Nieuws 6 nov., 15:00
Afbeelding
Abma Advocaten: Hoe te beschikken over de bankrekening van een overledene Column 6 nov., 10:00
Afbeelding
Hayhoe Familierechtadvies: Stelen uit de (toekomstige) erfenis Column 3 nov., 16:06
Afbeelding
Netwerk Purmerend en PRO: presenteren avond met Tom Coronel Nieuws 3 nov., 12:00
Afbeelding
Notaris Ten Brinke: laat uw testament regelmatig controleren Partnerbijdrage 2 nov., 11:00
Afbeelding
Werkom brengt sociale ondernemers samen om impact te maken Zakelijk 2 nov., 10:54

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen