Bestel kerstpakket bij de Rotary en gun iemand die het verdient een mooie kerst

Nieuws
Evenals voorgaande jaren zorgen Rotarians van alle Waterlandse clubs dat mensen die het nodig hebben een kerstpakket krijgen. Maar dat is alleen mogelijk als er veel kerstpakketten aan bedrijven, organisaties, instellingen en particulieren worden verkocht.
Evenals voorgaande jaren zorgen Rotarians van alle Waterlandse clubs dat mensen die het nodig hebben een kerstpakket krijgen. Maar dat is alleen mogelijk als er veel kerstpakketten aan bedrijven, organisaties, instellingen en particulieren worden verkocht. (Foto: Han Giskes)

De gezamenlijke Rotaryclubs in Waterland zijn alweer druk in voorbereiding voor de jaarlijkse kerstpakkettenactie ‘Do Good, Feel Good’. Met als ultieme doel om zoveel mogelijk mensen die het zo nodig hebben, in de aanloop naar het einde van het jaar, een kerstpakket aan te bieden. Vorig jaar werden liefst 500 inwoners van deze regio verrast met een prachtig kerstpakket. Dit waren voornamelijk mensen die het financieel zwaar hadden, ziek of eenzaam waren of in de problemen waren gekomen doordat een dierbare overleed.

Do Good, Feel Good kerstpakkettenactie leverde vorig jaar 500 blije, dankbare en emotionele reacties op

In dat kader bieden de Rotaryclubs 5 prachtige, feestelijk verpakte kerstpakketten aan met heerlijke kwaliteitsproducten, voor het grootste deel afkomstig uit de regio. Bedrijven, instellingen, organisaties en ook particulieren kunnen deze bestellen. De pakketten kosten tussen de 39,95 en 74,95 euro (exclusief BTW). Er zijn verschillende samenstellingen mét en zonder alcohol.

Wat is het bijzondere aan deze kerstpakketten? Met ieder pakket dat je bestelt, voor bijvoorbeeld jouw familie, medewerkers of relaties, draag je bij aan een pakket voor iemand uit de regio die dit verdient. De adressen voor de ‘weggeefpakketten’, zoals deze worden genoemd, zijn door regionaal actieve hulpinstanties aangeleverd.

Mooie gedachte om te delen

De Rotaryclubs doen een vriendelijke doch dringende oproep voor steun aan de actie die jaarlijks zoveel blijheid, dankbaarheid en emotie oproept bij de mensen die een pakket aan de deur krijgen aangeboden. “Het zou geweldig zijn als we dit jaar (weer) op veel steun mogen rekenen! Juist omdat het met kerst een mooie gedachte is om te delen. Vandaar de naam van de actie Do Good, Feel Good”, aldus een Rotarian.

Direct bestelling plaatsen

Er is keuze uit 5 verschillende kerstpakketten tussen de € 39,95 en € 74,95 inclusief BTW, waarbij er kerstpakketten zijn met alcohol en ook zonder alcohol. Klik op https://www.rotary.nl/purmerendweidevenne/ en lees meer over deze actie, bekijk de samenstelling van de verschillende pakketten en lees de mogelijkheden. Ook kun je daar direct een bestelling plaatsen via het bestelformulier. Je kunt tot 1 december 2023 je bestelling plaatsen! 

Heb je nog vragen, mail naar rotary.kerstactie@rotary-d1580.nl  of bel met Nathalie Kool (06 33 30 55 15) of met Gerrit-Jan Bolderman (06 53 32 71 32).

Afbeelding
Lancering digitale Vacaturebank Zaanstreek-Waterland Nieuws 8 nov., 10:00
Afbeelding
Businessclub Purmersteijn timmert flink aan de weg Nieuws 7 nov., 17:00
Afbeelding
Column VOWA: Het wordt flink afzien! Column 7 nov., 16:00
Afbeelding
Nieuw kantoor Quadyck Real Estate met ruimte voor groei Algemeen 7 nov., 15:00
Afbeelding
Werkzaamheden brug A7 Nieuws 7 nov., 13:49
Afbeelding
AF-X Fire Solutions: Het perfecte brandblussysteem zonder water komt uit Purmerend Nieuws 7 nov., 10:00
Afbeelding
Column PRO: De weg naar een realistische ontwikkelstrategie voor de Koog Column 6 nov., 16:00
Afbeelding
Stemming BIZ Vastgoedeigenaren gaat van start Nieuws 6 nov., 15:00
Afbeelding
Abma Advocaten: Hoe te beschikken over de bankrekening van een overledene Column 6 nov., 10:00
Afbeelding
Hayhoe Familierechtadvies: Stelen uit de (toekomstige) erfenis Column 3 nov., 16:06
Afbeelding
Netwerk Purmerend en PRO: presenteren avond met Tom Coronel Nieuws 3 nov., 12:00
Afbeelding
Notaris Ten Brinke: laat uw testament regelmatig controleren Partnerbijdrage 2 nov., 11:00
Afbeelding
Werkom brengt sociale ondernemers samen om impact te maken Zakelijk 2 nov., 10:54

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen