Netwerk Purmerend en PRO: presenteren avond met Tom Coronel

Nieuws
Van links naar rechts: Mark Kost, John Rotteveel (beiden SNS Bank), Nancy Burrie (Netwerk Purmerend) en Henry Wassink (PRO:).
Van links naar rechts: Mark Kost, John Rotteveel (beiden SNS Bank), Nancy Burrie (Netwerk Purmerend) en Henry Wassink (PRO:). (Foto: )

Op woensdagavond 15 november presenteren Netwerk Purmerend en de PRO: (Purmerendse Regio Ondernemers) het event van het jaar in theater de Purmaryn. Gastspreker is Tom Coronel. Hij vertelt over sportpsychologie en ondernemerschap. Dat het een boeiende avond wordt staat voor Nancy Burrie (Netwerk Purmerend), Henry Wassink (mede-voorzitter PRO:), John Rotteveel en Mark Kost (van hoofdsponsor SNS) op voorhand vast.

Coronel zal op 15 november zijn grote successen op sportief gebied naadloos laten aansluiten bij de inspanningen die hij doet en het plezier dat hij beleefd als (internet)ondernemer. Tom Coronel is oprichter en eigenaar is van Create2Fit (het moederbedrijf van onder andere Plasma-Discounter.nl, Koffiediscounter.nl, Barbecueshop.nl, Wasmachine.nl, Koelkast.nl, Gamediscounter.com en Stofzuigerdiscounter.nl). Daarnaast is hij oprichter/eigenaar van Social Media Bureau Booster Media Solutions. 

Doen, plezier hebben, de strijd aan gaan en vooral niets laten liggen. Aan de hand van deze wapenfeiten is Tom Coronel uitgegroeid tot de persoon die hij nu is. Met veel humor en aanstekelijke energie zal hij de bezoekers van het event van het jaar op 15 november proberen in vuur en vlam zetten.
De aanleiding van deze gezamenlijke Netwerk Purmerend/PRO:-avond kent een korte maar ‘voor herhaling vatbare’ geschiedenis. “Samen met de PRO: hebben onze leden eerder een bezoek gebracht aan FC Volendam. Dat beviel iedereen heel goed. Vandaar dat we nu opnieuw de samenwerking hebben gezocht”, legt Nancy Burrie van Netwerk Purmerend uit.

Netwerk Purmerend

Burrie nam Netwerk Purmerend in 2019 over van Paul Gorter, die de groep in 2009 op Linkedin introduceerde. Nancy Burrie had een ander doel voor ogen, namelijk samen met een groepje ondernemers op een laagdrempelige en efficiëntere manier te netwerken door het organiseren van diverse online- en live bijeenkomsten. Inmiddels heeft Netwerk Purmerend 1900 leden, worden maandelijks open koffie-ochtenden gehouden en staat het programma voor 2024 al flink in de steigers.
Als duo-voorzitter van de PRO: ziet Henry Wassink grote voordelen in de samenwerking met Netwerk Purmerend. “Het gaat erom dat zoveel mogelijk bedrijven in deze regio zich thuis en gehoord voelen. De PRO: is vooral belangenbehartiger en Netwerk Purmerend is een laagdrempelige en kwalitatief hoogstaand platform waar andere ondernemers zich goed bij voelen. Het is juist daarom goed om dingen samen te doen.”

SNS Bank hoofdsponsor

SNS Bank is hoofdsponsor van de avond met Tom Coronel. John Rotteveel, met Mark Kost verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van SNS-kantoren in Purmerend, de Zaanstreek (2) en Amsterdam-Noord, benadert de 15e november als een avondje uit. “Wij vinden het mooi om dit te doen. Als kleine jongen kwam ik in de Purmaryn en het idee dat ik nu, 30 jaar later, een aansprekend persoon als Tom Coronel ga aankondigen, vind ik super. Een avond als deze past ook in de visie van SNS. Wij willen graag iets extra’s doen en als dit een combinatie van netwerken en een avondje uit betekent, ligt dat helemaal in onze lijn”, aldus Rotteveel.

Kaarten voor het event van het jaar zijn te bestellen op de website van Netwerk Purmerend: www.netwerkpurmerend.nl

Tom Coronel in De Purmaryn in Purmerend met PRO en Netwerk Purmerend
Tom Coronel. (Foto: aangeleverd)

'Zoek elkaar op en maak verbindingen', luidde het advies van Peter Wennink.
Afgezwaaide CEO van ASML Peter Wennink boeiende spreker op avond Vrienden voor Purmerend bij Van 't Hek Groep Zakelijk 8 mei, 10:01
Het pand van ÇIYA aan de Kerkstraat.
Nieuw concept Kriti aan Kerkstraat gaat ÇIYA heten Zakelijk 6 mei, 16:12
Afbeelding
De beste zakelijke workshops bij Netwerk Purmerend Zakelijk 2 mei, 11:05
Een geslaagde match van vorig jaar.
Meld je aan voor de BeursVloer op 30 mei Nieuws 1 mei, 10:00
Bedrijven kunnen nog inschrijven voor dit gezellige toernooi!
Terug van weggeweest: het altijd gezellige bedrijventoernooi van SV Beemster Evenement 25 apr, 10:00
Host Juvat Westendorp en twee studenten van het Horizon College zijn klaar voor de officiële opening.
Horizon College geeft onderwijs nieuwe impuls met innovatielabs Onderwijs 24 apr, 14:48
Van links naar rechts Sam de Wolf, Rien de Wolf, voorzitter Eelco van Lent.
Rien de Wolf eerste vriend reddingsstation Warder Edam-Volendam Nieuws 24 apr, 10:06
Voor het pand in Amsterdam. Van links naar rechts: Robert van Dijk, Robert Kuiper en Koen Kuiper.
Robert Kuiper, zoon Koen en schoonzoon Robert openen Meat The Balls in hoofdstad Zakelijk 24 apr, 09:44
Marcel ten Brinke
"Een Slimme Zet: Jouw Onderneming Beschermen met een Actueel Testament" Partnerbijdrage 12 apr, 16:26
Frank Soonius
"Alles is mogelijk, als je er maar in gelooft" Ondernemen 12 apr, 14:05
Linda Kramer
"Cijfers worden pas leuk als je ze begrijpt" Ondernemen 12 apr, 14:00
Nico Visser startte op 1 januari van dit jaar zijn adviesburo in glas. Het object van glas op de voorgrond symboliseert 'een kei van een glasadviseur'.
Nico Visser: Een kei van een glasadviseur Algemeen 12 apr, 13:00
Gijs en Esther Sterk zijn de nieuwe eigenaren van Glashandel Nico Visser.
Nieuwe eigenaren voor Glashandel Nico Visser Ondernemen 12 apr, 11:00
Eigenaar Gertjan de Wolf (rechts) en bedrijfsleider Bas Mooij.
Fraay Coatings, dé ultieme probleemoplosser voor bouw, industrie en automotive Ondernemen 12 apr, 10:00
Lydia de Vries
Van Vlierden caravans: gegarandeerd veilig op weg Ondernemen 12 apr, 09:00
Rachel Hayhoe
Column: Problemen bij de afwikkeling van een nalatenschap - I Column 11 apr, 16:15