Netwerk Purmerend en PRO: presenteren avond met Tom Coronel

Nieuws
Van links naar rechts: Mark Kost, John Rotteveel (beiden SNS Bank), Nancy Burrie (Netwerk Purmerend) en Henry Wassink (PRO:).
Van links naar rechts: Mark Kost, John Rotteveel (beiden SNS Bank), Nancy Burrie (Netwerk Purmerend) en Henry Wassink (PRO:). (Foto: )

Op woensdagavond 15 november presenteren Netwerk Purmerend en de PRO: (Purmerendse Regio Ondernemers) het event van het jaar in theater de Purmaryn. Gastspreker is Tom Coronel. Hij vertelt over sportpsychologie en ondernemerschap. Dat het een boeiende avond wordt staat voor Nancy Burrie (Netwerk Purmerend), Henry Wassink (mede-voorzitter PRO:), John Rotteveel en Mark Kost (van hoofdsponsor SNS) op voorhand vast.

Coronel zal op 15 november zijn grote successen op sportief gebied naadloos laten aansluiten bij de inspanningen die hij doet en het plezier dat hij beleefd als (internet)ondernemer. Tom Coronel is oprichter en eigenaar is van Create2Fit (het moederbedrijf van onder andere Plasma-Discounter.nl, Koffiediscounter.nl, Barbecueshop.nl, Wasmachine.nl, Koelkast.nl, Gamediscounter.com en Stofzuigerdiscounter.nl). Daarnaast is hij oprichter/eigenaar van Social Media Bureau Booster Media Solutions. 

Doen, plezier hebben, de strijd aan gaan en vooral niets laten liggen. Aan de hand van deze wapenfeiten is Tom Coronel uitgegroeid tot de persoon die hij nu is. Met veel humor en aanstekelijke energie zal hij de bezoekers van het event van het jaar op 15 november proberen in vuur en vlam zetten.
De aanleiding van deze gezamenlijke Netwerk Purmerend/PRO:-avond kent een korte maar ‘voor herhaling vatbare’ geschiedenis. “Samen met de PRO: hebben onze leden eerder een bezoek gebracht aan FC Volendam. Dat beviel iedereen heel goed. Vandaar dat we nu opnieuw de samenwerking hebben gezocht”, legt Nancy Burrie van Netwerk Purmerend uit.

Netwerk Purmerend

Burrie nam Netwerk Purmerend in 2019 over van Paul Gorter, die de groep in 2009 op Linkedin introduceerde. Nancy Burrie had een ander doel voor ogen, namelijk samen met een groepje ondernemers op een laagdrempelige en efficiëntere manier te netwerken door het organiseren van diverse online- en live bijeenkomsten. Inmiddels heeft Netwerk Purmerend 1900 leden, worden maandelijks open koffie-ochtenden gehouden en staat het programma voor 2024 al flink in de steigers.
Als duo-voorzitter van de PRO: ziet Henry Wassink grote voordelen in de samenwerking met Netwerk Purmerend. “Het gaat erom dat zoveel mogelijk bedrijven in deze regio zich thuis en gehoord voelen. De PRO: is vooral belangenbehartiger en Netwerk Purmerend is een laagdrempelige en kwalitatief hoogstaand platform waar andere ondernemers zich goed bij voelen. Het is juist daarom goed om dingen samen te doen.”

SNS Bank hoofdsponsor

SNS Bank is hoofdsponsor van de avond met Tom Coronel. John Rotteveel, met Mark Kost verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van SNS-kantoren in Purmerend, de Zaanstreek (2) en Amsterdam-Noord, benadert de 15e november als een avondje uit. “Wij vinden het mooi om dit te doen. Als kleine jongen kwam ik in de Purmaryn en het idee dat ik nu, 30 jaar later, een aansprekend persoon als Tom Coronel ga aankondigen, vind ik super. Een avond als deze past ook in de visie van SNS. Wij willen graag iets extra’s doen en als dit een combinatie van netwerken en een avondje uit betekent, ligt dat helemaal in onze lijn”, aldus Rotteveel.

Kaarten voor het event van het jaar zijn te bestellen op de website van Netwerk Purmerend: www.netwerkpurmerend.nl

Tom Coronel in De Purmaryn in Purmerend met PRO en Netwerk Purmerend
Tom Coronel. (Foto: aangeleverd)

Afbeelding
Lancering digitale Vacaturebank Zaanstreek-Waterland Nieuws 8 nov., 10:00
Afbeelding
Businessclub Purmersteijn timmert flink aan de weg Nieuws 7 nov., 17:00
Afbeelding
Column VOWA: Het wordt flink afzien! Column 7 nov., 16:00
Afbeelding
Nieuw kantoor Quadyck Real Estate met ruimte voor groei Algemeen 7 nov., 15:00
Afbeelding
Werkzaamheden brug A7 Nieuws 7 nov., 13:49
Afbeelding
AF-X Fire Solutions: Het perfecte brandblussysteem zonder water komt uit Purmerend Nieuws 7 nov., 10:00
Afbeelding
Column PRO: De weg naar een realistische ontwikkelstrategie voor de Koog Column 6 nov., 16:00
Afbeelding
Stemming BIZ Vastgoedeigenaren gaat van start Nieuws 6 nov., 15:00
Afbeelding
Abma Advocaten: Hoe te beschikken over de bankrekening van een overledene Column 6 nov., 10:00
Afbeelding
Hayhoe Familierechtadvies: Stelen uit de (toekomstige) erfenis Column 3 nov., 16:06
Afbeelding
Netwerk Purmerend en PRO: presenteren avond met Tom Coronel Nieuws 3 nov., 12:00
Afbeelding
Notaris Ten Brinke: laat uw testament regelmatig controleren Partnerbijdrage 2 nov., 11:00
Afbeelding
Werkom brengt sociale ondernemers samen om impact te maken Zakelijk 2 nov., 10:54

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen