Businessclub Purmersteijn timmert flink aan de weg

Nieuws
Recent waren de leden van de businessclub en potentiële toetreders aanwezig bij de wedstrijd Purmersteijn tegen Ajax amateurs.
Recent waren de leden van de businessclub en potentiële toetreders aanwezig bij de wedstrijd Purmersteijn tegen Ajax amateurs. (Foto: Han Giskes)

De ambities van voetbalvereniging Purmersteijn blijven onverdeeld groot. Dat geldt niet alleen voor de prestaties op het veld, maar zeker ook in bestuurlijk opzicht en in commissieverband. Bij Purmersteijn gebeurt veel en is op alle fronten reuring. Bijkomend voordeel daarvan is dat de aan het rollen gebrachte sneeuwbal steeds grotere vormen aanneemt. De club biedt naast amateurvoetbal op het hoogste niveau in deze regio ook een plek waar mensen elkaar regelmatig ontmoeten en contacten kunnen leggen. Relatief nieuw is de Businessclub van Purmersteijn.

Deze Businessclub, die in Jan Groenhart, Marco Daman, Arwin Versteijne en George Bruijnesteijn enthousiaste ambassadeurs heeft, richt zich speciaal op ondernemers die de vereniging in eerste instantie een warm hart toedragen. Regelmatig worden er activiteiten in het eigen sponsorhome, de eind vorig jaar geopende businesslounge, georganiseerd. Zo worden leden gefaciliteerd om andere bedrijven te bezoeken en is er volop gelegenheid om één op één gesprekken met collega-ondernemers te voeren. Leden van de Businessclub worden regelmatig geïnformeerd over nieuws en wetenswaardigheden voor ondernemers. Zes maanden geleden werd het plan ontvouwd om de Businessclub van de grond te tillen. Inmiddels zijn 40 ondernemers toegetreden. De meeste leden waren onlangs getuige van de wedstrijd Purmersteijn tegen Ajax amateurs. Ondanks dat de thuisclub, overigens geheel onnodig, de punten aan Ajax moest laten, beleefden de leden van de Businessclub een alleszins mooie middag. Zij werden met hapjes en drankjes op hun wenken bediend en stonden vooraan bij de presentatie van de nieuwe website (met dank aan de bedrijven Rvaar5 en Siyou.nl) en de geboorte van de presentatiegids 2023-2024 (met dank aan Drukkerij Rijser).

Bijzondere activiteiten

Eerder waren ze aanwezig bij een wijnproeverij en bezoeken aan FC Volendam en Finish Profiles waar ze een uitvoerige uitleg over het (voetbal)bedrijf en een rondleiding kregen. De eerstvolgende activiteit staat op stapel, want iedereen is welkom op de gala-avond op 16 november in P3. Naast dat de aanwezigen worden voorzien van heerlijke hapjes, drankjes en entertainment zal Andries Jonker, bondscoach van het Nederlands damesteam een lezing geven. Hij vertelt over al zijn ervaringen op topniveau en uiteraard legt hij uit wat het belang van het bedrijfsleven voor de sport is.

Tekst loopt door onder afbeelding


Eerder ging de Businessclub op bezoek bij Finish Profiles. (Foto: Han Giskes)

“Waar we naartoe willen is een grote club ondernemers met wie we leuke dingen kunnen organiseren en die desgewenst gebruik kunnen maken van onze fraaie businesslounge. Ik heb het vaste geloof dat dit gaat lukken. Als ik de bereidheid om toe te treden en de betrokkenheid van de huidige leden zie, ben ik ervan overtuigd dat dit nog grootsere vormen kan aannemen”, zegt Arwin Versteijne.

Enthousiasme

Nico Molenaar is vestigingsdirecteur van Sligro Purmerend. Hij is een van de leden van het eerste uur. “Ik vind het leuk om hier mijn steentje aan bij te dragen. Natuurlijk voel ik me ook verbonden met andere netwerkclubs, maar dit is toch iets anders. Er komt nog iets bij, want als ik zie met welk enthousiasme deze club aan de weg timmert, wil ik graag onderdeel zijn”, aldus Molenaar.

Woorden van gelijke strekking komen van Mark Blankendaal, eigenaar van ‘t Hoedje van de Koningin op de Kaasmarkt in Purmerend. “Ik ben hier eigenlijk op vreemd terrein, want vanaf mijn jeugd was ZOB mijn club. Nu ik hier sta ervaar ik het als leuk en interessant wat er allemaal gebeurt.”

Meer informatie

Meer informatie over Businessclub Purmersteijn lees je op de website www.purmersteijn.nl onder het tabje Sponsoring. Hier heet voorzitter Jan Groenhart je alvast van harte welkom. 

Mailen kan ook, naar sponsorcommissie@purmersteijn.nl

Afbeelding
Lancering digitale Vacaturebank Zaanstreek-Waterland Nieuws 8 nov., 10:00
Afbeelding
Businessclub Purmersteijn timmert flink aan de weg Nieuws 7 nov., 17:00
Afbeelding
Column VOWA: Het wordt flink afzien! Column 7 nov., 16:00
Afbeelding
Nieuw kantoor Quadyck Real Estate met ruimte voor groei Algemeen 7 nov., 15:00
Afbeelding
Werkzaamheden brug A7 Nieuws 7 nov., 13:49
Afbeelding
AF-X Fire Solutions: Het perfecte brandblussysteem zonder water komt uit Purmerend Nieuws 7 nov., 10:00
Afbeelding
Column PRO: De weg naar een realistische ontwikkelstrategie voor de Koog Column 6 nov., 16:00
Afbeelding
Stemming BIZ Vastgoedeigenaren gaat van start Nieuws 6 nov., 15:00
Afbeelding
Abma Advocaten: Hoe te beschikken over de bankrekening van een overledene Column 6 nov., 10:00
Afbeelding
Hayhoe Familierechtadvies: Stelen uit de (toekomstige) erfenis Column 3 nov., 16:06
Afbeelding
Netwerk Purmerend en PRO: presenteren avond met Tom Coronel Nieuws 3 nov., 12:00
Afbeelding
Notaris Ten Brinke: laat uw testament regelmatig controleren Partnerbijdrage 2 nov., 11:00
Afbeelding
Werkom brengt sociale ondernemers samen om impact te maken Zakelijk 2 nov., 10:54

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen