De afspraken zijn op papier gezet. Door Erol en Karem namens Kriti en Marieke Zwart namens het hospice.
De afspraken zijn op papier gezet. Door Erol en Karem namens Kriti en Marieke Zwart namens het hospice. (Foto: aangeleverd)

Aan tafel voor Hospice

Hoe toepasselijk! Tijdens het benefietdiner voor rolstoeltennisser Melvin Smid, die zijn droom achterna wil, namelijk meedoen aan de Olympische Spelen in Tokyo, werd onder het motto 'je moet het ijzer smeden als het heet is' de afspraak gemaakt om het volgende benefietdiner bij Kriti te organiseren voor Hospice in Vrijheid.

Hoofdcoördinator Marieke Zwart van Hospice in Vrijheid: "Ik was daar aanwezig en op een goed moment kwam Erol Savur met het idee om iets dergelijks ook te organiseren voor het hospice. Je snapt dat mijn hart meteen stil stond. Dit is zó geweldig. We hebben nog voldoende wensen en dan is zo'n initiatief uiteraard een geschenk uit de hemel."

Op donderdag 23 april is het zover. Als het goed is zitten die avond 140 gasten aan tafel te genieten van een 3-gangen tapasdiner. Zij betalen € 45,- voor het diner inclusief drankjes en koffie. "Ik hoop natuurlijk op een zo groot mogelijke opkomst", aldus Marieke.

Degenen die willen aanschuiven kunnen zich melden bij Kriti, tel. 0299 42 90 49. Het restaurant blijft overigens zitten waar het zit, in het pand van De Drie Zwanen. In het pand aan de Kerkstraat in het centrum komt te zijner tijd een nieuw concept.