Afscheid en nieuw elan

Op donderdag 6 februari jongstleden hebben wij afscheid genomen van ons zeer gewaardeerde bestuurslid Coby van Scheppingen. Coby heeft binnen het bestuur vele jaren de rol van penningmeester vervuld. Ook via deze weg willen wij Coby hartelijk danken voor alle inspanningen die zij voor de PRO heeft geleverd. Dank!

Angelique Leijs maakt sinds enkele maanden onderdeel uit van het bestuur, en heeft nu officieel de functie van penningmeester van Coby overgenomen. Naast Angelique zijn ook Menno Leeflang, Saskia Peijnenburg en Robert Jonk door de algemene ledenvergadering goedgekeurd om als bestuurslid toe te treden. We zijn dus op volle sterkte en zijn klaar om er ook dit jaar vol tegen aan te gaan.

Nog twee vacatures moeten dit jaar worden vervuld. Daniel en ik zullen in februari 2021 aftreden. Na mooie en intensieve jaren is het de tijd voor een (of weer een duo?) nieuwe voorzitter. We houden u hierover op de hoogte.

Daarnaast wordt ook een voorzitter gezocht voor de VOWA. Piet Hein Debet zal eind 2020 aftreden als voorzitter van de Vereniging Ondernemend Waterland. VOWA behartigt de sociaal economische belangen van het bedrijfsleven in onze regio. Piet Hein onderhoudt voor ons de contacten op vele fronten. Daarnaast zorgt hij er voor dat de ondernemersverenigingen met elkaar in contact blijven en weten wat er bij de buren speelt. Een afwisselende, uitdagende functie dus! Interesse? Ik nodig u dan vooral uit om contact met ons op te nemen.

Wat staat er in de planning? Op maandag 9 maart aanstaande vindt het VOWA jaarfeest plaats in De Purmaryn. Die avond zal onze ondernemer van het jaar 2019 Dierenarts Purmerend het opnemen tegen de winnaars van BO (Glas-Klooster), ZO (Reus Funderingsherstel) en IBEV (Kubbinga). Het belooft een spannende avond te worden, met een speciale gast! De kaarten zijn beperkt. Mocht u hier bij willen zijn, trek dan even aan de bel.

Marije Sliphorst/Daniel Pardoen

voorzitters@pro-site.nl