Elk nieuw lid krijgt een voucher van honderd euro. Deze moet worden besteed bij een bestaand lid van de PRO.
Elk nieuw lid krijgt een voucher van honderd euro. Deze moet worden besteed bij een bestaand lid van de PRO. (Archieffoto: Han Giskes)

PRO pakt nog even flink door

In moeilijke tijden is het nog belangrijker om elkaar te steunen. Met die achtergrond de Purmerendse Regio Ondernemers (PRO) haar leden door onder andere belangenbehartiging in de breedste zin van het woord. De ondernemerskoepel doet graag nog een extra duit in het zakje door nieuwe leden een voucher ter waarde van €100,- aan te bieden. Deze moeten worden besteed bij een bestaand lid van de PRO.

"Op deze manier hopen wij niet alleen nog meer leden te mogen verwelkomen, maar kunnen we onze bestaande leden ook financieel een bijdrage leveren", aldus Nancy Burrie, voorzitter van de communicatie- en pr-commissie van de PRO. De spelregels zijn als volgt: bij aanmelding voor een PRO-lidmaatschap ontvangt het nieuwe lid een voucher van € 100,-. De nieuwe leden worden verwezen naar de PRO-site, waarop alle leden zichtbaar zijn. Het nieuwe lid neemt een product of dienst af van een ander PRO lid. Het nieuwe lid stuurt een kopie van de factuur of bon naar het secretariaat van de PRO, met het verzoek de voucher te mogen cashen. Vervolgens keert het secretariaat € 100,- (exclusief BTW) uit aan het nieuwe lid. De voucher moet binnen één jaar na bevestiging van het lidmaatschap worden besteed.

Voucher van 100 euro voor nieuw lid te besteden bij bestaand lid

De Ondernemersvereniging heeft daarnaast ook de campagne Laat de economie niet tot stilstand komen' verder doorgetrokken. "We zijn er nog lang niet en om die reden trekken we de campagne door tot zeker 1 juli", stelt Nancy Burrie. Onder de titel 'We hebben jou nog steeds nodig' biedt de PRO steun aan alle ondernemers en winkeliers in deze regio.

De koepel blijft ondernemers oproepen om hun bedrijven te blijven ontwikkelen. "Bedenk initiatieven om de huidige crisis het hoofd te bieden. Nancy: "Er is natuurlijk wel wat aan de hand. Het lijkt met de versoepelingen steeds meer de goede kant op te gaan, maar volgens mij hebben we geen idee hoe dit gaat aflopen. Ondernemers in verschillende sectoren hebben het nog steeds ongelooflijk zwaar. Kijk naar de maximaal toegestane gasten in de horeca. En wat te denken van de cultuursector!"

Logisch vervolg

'Wij hebben jou nog steeds nodig' is het bijna logische vervolg op de eerdere campagne 'Laat de economie niet tot stilstand komen'. Het blijft bittere noodzaak om alle ondernemers massaal te ondersteunen. Voor de consument en voor de ondernemer blijft het daarom van groot belang ervoor te zorgen dat de economie blijft draaien."

Ondernemersverhalen

De organisatie laat er geen gras over groeien en stelt zoveel mogelijk ondernemers in de gelegenheid om op de website en op de Facebook-pagina hun zegje te doen over hoe zij de coronaperiode door komen. Het is mooi om in woord en beeld te tonen hoe creatief en inventief ondernemers vaak in penibele tijden zijn. Kijk voor de verschillende verhalen op www.pro-site.nl

                        
        
        

Afbeelding