Afbeelding
(Foto: RodiMedia)

Alternatieve PRO-borrel was een feestje!

Hayhoe Familierechtadvies en Rodi Media (onder andere uitgever van Regio Zaken) sloegen de handen ineen voor wat betreft de organisatie van een alternatieve biznizborrel van de PRO. Op 7 mei zou Rodi Media de gastheer zijn van de PRO:bizinizbar in café De Bonte Koe, en op 4 juni was Rachel Hayhoe bereid om de maandelijkse netwerkbijeenkomst te hosten. Door de coronamaatregelen konden deze geen doorgang vinden. Zodat een alternatief is bedacht onder de naam 'Drive Thru Rodi Media/Regio Zaken/Hayhoe Familierechtadvies Bizniz Borrel'. Op 4 juni mochten wij een stroom aan ondernemers blij maken met een heerlijk borrelpakket.

Rachel Hayhoe: "We keken enorm uit naar de reguliere biznizbar-bijeenkomsten en balen ervan dat we onze collega ondernemers en PRO-leden zo lang niet hebben gezien. En we niet hebben kunnen proosten met het biertje van de maand van Linda en Huub in onze handen." Proosten werd het dan niet op 4 juni, maar het was fijn elkaar weer even te zien. En gezien de foto's die we na afloop ontvingen was het voor de bezoekers direct erna al genieten van het lekkers. Er was een gevarieerd en smakelijk pakket samengesteld, gevuld met producten van lokale ondernemers; samen staan we sterk tenslotte.

Hopelijk tot snel!

Veel dank aan Rachel Hayhoe voor al het werk dat zij en haar team hier in hebben gestopt. Het was een feestje, en wij hopen iedereen snel weer te zien op de echte PRO-Biznizbar!

Afbeelding
Afbeelding
Jeroen Lourens van Rodi en Rachel Hayhoe bij de start van de geslaagde alternatieve PRO-borrel.
Afbeelding