Terugblik, vooruitblik en dank

Beste leden van de PRO,


Wellicht wat vroeg, maar in deze laatste editie van Regio Zaken van 2020 toch even een terugblik, een vooruitblik en het uitspreken van dankbaarheid.

2020 was en is nog steeds een heel bewogen en voor velen ook een vervelend jaar. Een coronapandemie die over de hele wereld de kop opstak en nog steeds aanwezig is. Met alle gevolgen van dien. Een economie die voor veel bedrijven en ondernemingen grote gevolgen heeft gehad en dit nog steeds heeft. Bedrijven die erop vooruit zijn gegaan, aan de andere kant heel veel bedrijven die lijdzaam moeten of moesten toezien hoe hun zorgvuldig opgebouwde onderneming het uitermate zwaar heeft gekregen. Neem alleen al de horeca die volledig dicht is, na gelukkig wel een mooie zomer. Maar dat dekt de lading natuurlijk niet.

Aan de andere kant ook weer bedrijven die door Corona heel inventief geworden zijn. Bedrijven die elkaar zijn gaan opzoeken en waar mooie samenwerkingen tot stand zijn gekomen.

We weten met zijn allen dat het lastig is om vooruit te kijken en te denken. Wij zijn er echter van overtuigd dat ook nu en in de toekomst ruimte is voor ondernemen. Laten we met zijn allen hopen dat de pandemie op zijn retour is waardoor we de feestdagen met wat meer mogelijkheden kunnen doorbrengen.


Laten we niet te ver vooruit kijken. Dat kan ook niet omdat we niet weten wat de toekomst allemaal gaat brengen. Ook wij weten dat er behoefte is om weer lekker bij elkaar te zijn onder het genot van een drankje en dat we weer kunnen netwerken enzovoorts.

Wij als PRO bestuur zijn jullie dan ook dankbaar dat jullie de PRO trouw zijn gebleven. Daarom namens het voltallige bestuur een oprecht dank jullie wel.

Wij wensen jullie en jullie naasten vanaf deze plaats alvast fijne feestdagen toe, met uiteraard de gezondheid voorop.

Hopelijk tot snel.


Het PRO Bestuur