Afbeelding
Autolease Ursem Barten biedt maatwerk. (Foto: aangeleverd)

Autolease Ursem Barten: lease op maat

Een auto leasen biedt, zeker bij full operational lease, veel voordelen. Er is geen grote investering nodig voor een nieuwe auto, het is zeer overzichtelijk door een vast bedrag per maand en er hoeven geen onderhouds-, reparatie- en verzekeringskosten betaald te worden. Autolease Ursem Barten biedt de klant naast het standaard full operational leasepakket een uitgebreid pakket leasemogelijkheden in operational én private lease en heeft daarmee voor iedereen een mobiliteitsoplossing op maat.

Voor zowel private lease als operational lease heeft Autolease Ursem Barten een financieringsoptie op maat voor ieder bedrijf. Elke leasevorm heeft weer zijn eigen kenmerken en spelregels. De persoonlijke mobiliteitsadviseurs voor de zakelijke markt van Ursem Barten adviseren en begeleiden de klant in dit gehele traject om de beste financieringsmogelijkheid voor hun onderneming te kiezen.

Soorten lease

ZZP’ers en (klein) zakelijk kunnen bij Autolease Ursem Barten terecht voor operational lease. Hierin is keuze uit full operational lease en netto operational lease. De eerste houdt in dat alle kosten die worden gemaakt met betrekking tot de leaseauto zijn opgenomen in het contract. De contractnemer betaalt een vast bedrag per maand waarbij alle extra kosten zoals onderhoud, reparatie, verzekering en afschrijvingskosten door Autolease Ursem Barten worden betaald. Bij netto operational lease is de contractnemer naast het vaste maandelijkse bedrag verantwoordelijk voor een aantal kosten, zoals verzekering, onderhoud en reparaties.

Private lease

Voor particulieren en ZZP’ers biedt Autolease Ursem Barten private lease. Er wordt elke maand een vast bedrag betaald en de auto wordt aan het eind van het contract ingeleverd, of er kan een nieuwe auto worden besteld. Een private lease contract is al af te sluiten vanaf 24 maanden met 10.000 kilometer per jaar. Een private leasecontract is inclusief de kosten van onderhoud, reparatie, vervangend vervoer, pechhulp in binnenland en Europa, motorrijtuigenbelasting, etc.

Extra voordelen

Daarnaast heeft Autolease Ursem Barten extra voordelen zoals het eerste recht van koop na beëindiging van het contract, en ook wordt de auto op naam van de klant geregistreerd. Autolease Ursem Barten is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, een kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een private lease contract af te kunnen sluiten.

Duurzaam

Autogroep Ursem Barten staat voor duurzaamheid. Als dealer van de merken Hyundai, Nissan en Mitsubishi is het bedrijf de aangewezen partner om het wagenpark van bedrijven te ‘vergroenen’. En dat loont want berijders van een volledig elektrische auto krijgen in 2020 een lage fiscale bijtelling van 8% en in 2021 een bijtelling van 12%. Ook voor uw bedrijfswagenpark heeft Autogroep Ursem Barten een ‘groen’ alternatief met de volledig elektrische Nissan e-NV200 met een 40 kWh accu.

Waterstof

Met de introductie van de op waterstof rijdende Hyundai Nexo is Hyundai voorloper in het rijden op alternatieve schone brandstoffen. Deze premium SUV is de auto bij uitstek als het gaat om de combinatie van uitstraling, comfort, actieradius en financieel voordeel (subsidies, privé-bijtelling). Met de introductie van twee nieuwe waterstof tankstations in Amsterdam-West en bij Schiphol wordt het rijden op waterstof steeds aantrekkelijker.

Afbeelding