Afbeelding
(Foto: )

Duurzame mobiliteitsoplossing op maat voor elk bedrijf

Autogroep Ursem Barten, officieel merkdealer van Mitsubishi, Nissan en Hyundai voor heel Noord-Holland, biedt een totaaloplossing in mobiliteit voor ieder bedrijf. Zowel voor bedrijven met een aanzienlijk wagenpark als voor eenmanszaken heeft Ursem Barten bedrijfswagens in ieder segment, zelfs volledig elektrisch, en verschillende leasemogelijkheden op maat.

Een groen wagenpark wordt steeds meer de norm. Er komen steeds strengere eisen voor het toelaten van diesels in binnensteden en er wordt gelukkig hard gewerkt aan een landelijke dekking van snelladers langs de openbare weg. Deze ontwikkelingen hebben ook een grote invloed op de zakelijke rijder. Wagenparkbeheerders staan voor de opgave om de meest efficiënte en duurzame keuze te maken voor hun onderneming. Een populaire optie voor een groene bedrijfswagen is de Nissan e-NV200. Deze volledig elektrische bedrijfswagen is zowel voor bedrijven met een aanzienlijk wagenpark als voor eenmanszaken erg kostenefficiënt. Dankzij de 40 kWh accu is het nu mogelijk tot wel 200 km te rijden. Wie overstapt op de 100% elektrisch, geniet standaard van 8% bijtelling.

Ruim assortiment bedrijfswagens

Naast de e-NV200 heeft Nissan ook nog andere bedrijfswagens in het assortiment. Er is in ieder segment een passend aanbod. Zo is de NV300 ideaal samen te stellen als NV300 Van, Crew Van of Combi met verschillende opties voor lengtes, hoogtes, motoren en praktische opties. De nog ruimere NV400 is er voor elk gebruiksdoel. De klant kiest wielbasis, lengte, hoogte, laadvermogen en motor voor de eigen perfecte bedrijfswagen. Zo is de Navara pick-up ontworpen met zijn enorme trekkracht tot 3.500 kg in gedachten en de nieuwste telg van de Nissan bedrijfswagen-range is de compacte NV250. En allemaal met standaard 5 jaar fabrieksgarantie.

Voor de zakelijke rijder is er ook meer dan genoeg ‘groene’ keus bij Autogroep Ursem Barten. Zo hebben ze met de Mitsubishi Outlander PHEV de bestverkochte plug-in hybride ter wereld in huis. Ook is er keuze uit verschillende volledig elektrische modellen, zoals de Nissan LEAF en de Hyundai KONA Electric en IONIQ Electric en met de Hyundai NEXO zélfs een auto die op waterstof rijdt. Met ruim 250 occasions op voorraad zit er voor ieder budget wel een gebruikte bedrijfswagen tussen. De komende jaren zal het groene aanbod van de merken Nissan, Mitsubishi en Hyundai alleen maar uitbreiden met verschillende elektrische en (plug-in)hybride modellen.

Financiering op maat

Ook voor het financieren van de bedrijfswagen biedt Autogroep Ursem Barten veel mogelijkheden. Voor zowel financial lease als operational lease heeft Autogroep Ursem Barten een financieringsoptie op maat voor ieder bedrijf. Elke leasevorm heeft weer zijn eigen kenmerken en spelregels. De persoonlijke mobiliteitsadviseurs voor de zakelijke markt van Ursem Barten adviseren en begeleiden de klant in dit gehele traject om de beste financieringsmogelijkheid voor hun onderneming te kiezen.

Autogroep Ursem Barten is koploper op het gebied van elektrisch en hybride rijden en de duurzaamste autodealer van Nederland met een intern energieopslagsysteem van gebruikte accupakketten van elektrische auto’s. Daarnaast heeft Autogroep Ursem Barten een eigen schadebedrijf en een innovatief accureparatie en accu-recyclingbedrijf. Voor Autogroep Ursem Barten is duurzaam de enige optie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding