Afbeelding
Tessa, Monique, Dory en Esther. (Foto: Han Giskes)

Na uitstel eindelijk toch de (geslaagde) nieuwe ledenbijeenkomst PRO

Na lang uitstel in verband met de coronacrisis kon de PRO gisteren eindelijk de nieuwe ledenbijeenkomst doorgang laten vinden. Maar liefst veertien nieuwe leden, sommigen kersvers, waren aanwezig bij Spijkerman Eten & Drinken om de ins en outs te horen van wat de ondernemersvereniging voor hen kan betekenen.

Voor het bestuur was het prettig om met de leden ‘weer even bij elkaar te zijn’, aldus voorzitter Daniël Pardoen. De PRO is actief bezig met het werven van nieuwe leden: hoe meer leden, hoe sterker een ondernemersvereniging staat tenslotte. Pardoen zette voor de nieuwe leden het brede activiteitenpakket van de PRO uiteen en gaf daarbij, gezien de nauwe samenwerking met veel andere partijen, tegelijk de reikwijdte aan van de vereniging.

Overigens werkt PRO ook aan alternatieven voor onder andere de biznizbar zodat het onderlinge contact, dat ook de ondernemers missen, weer wat kan worden aangehaald.



Winnaars van PRO Ondernemersprijs 2019 ontvangen hun cheque..

Vorige maand ontvingen Mark Blankendaal van 't Hoedje van de Koningin en Dierenarts Purmerend, Ondernemers van het jaar 2019, van de PRO de bij de prijs behorende cheque van € 1.500,-. Dierenarts Purmerend gaf direct aan daarmee een mooi vervolg te gaan geven aan de prijs. Tessa van Eekeren, één van de dierenartsen uit de praktijk, staat de verrassing van het winnen van de Ondernemersprijs 2019 nog goed bij. "In het begin waren we wat afwachtend. Mensen vinden vaak dat dierenartsen niet commercieel moeten zijn, maar dieren beter moeten maken. Terwijl ook wij natuurlijk ondernemers zijn en een bedrijf draaiende houden. Maar we kregen juist heel veel positieve reacties, leuke felicitaties en bloemen, dat was echt heel leuk." Kort na de bekendmaking gaven ze hun nieuwe titel zelf wat aandacht naar verschillende kanten, en datzelfde gaan ze binnenkort weer doen met het geldbedrag. "We gaan het bedrag verhogen en vervolgens verdelen onder twee goede doelen: de Dierenambulance Purmerend en wildopvang De Bonte Piet in Midwoud. Twee organisaties die dieren helpen. Daar gaan we zeker een officieel moment aan hangen!"

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding