Afbeelding

Trots op Miep en hulde aan Hofleverancier Groenhart

Ook al is de campagne #laatdeconomieniettotstilstandkomen officieel teneinde gekomen, PRO: ondersteunt, faciliteert en promoot daar waar mogelijk Purmerend en onze leden. Zelf zijn we ook niet stil blijven zitten.

Zoals u wellicht al op onze laatste uitingen hebt gezien, heeft ons logo een opfrisbeurt gekregen. En daar zijn we erg trots op! #wijzijnpro staat voor dat wat wij als PRO willen uitdragen, zeker in deze tijd. Met het risico om in herhaling te vallen: alleen met elkaar komen we deze (economisch) lastige tijden door. Zoek elkaar op en help elkaar waar mogelijk. Vergeet niet dat er ook ondernemers zijn die nu juist enorm drukke tijden ervaren, dus mogelijk kunnen uw werknemers of uw eigen mankracht ten behoeve van die collega ondernemer worden ingezet?

Het is en was gelukkig verder niet alleen maar Corona wat de klok sloeg. Er was een feestelijk afscheid van Miep Boerkamp in haar eigen theater De Purmaryn. Ik denk dat iedere inwoner van Purmerend en bezoeker van De Purmaryn trots kan zijn op haar inspanningen in de afgelopen 30 (!) jaren. Niets voor niets werd zij dan ook bij Koninklijk Besluit onderscheiden met de Ridderorde. Tommie van Eck neemt het stokje van haar over. Onze communicatie commissie heeft al met hem kennis gemaakt. Het interview is zowel op onze website als op Facebook te vinden.

Daarnaast heeft Groenhart op 4 oktober 2020 haar 100 jarig bestaan gevierd. Een jubileum dat ook nog eens bekrachtigd is met het predicaat Hofleverancier. Van harte!

We hebben op 21 oktober jongstleden ook de digitale bijeenkomst 'Hoe vergroten we samen de economische kracht van Beemster + Purmerend' gehad. Deze werd georganiseerd door de Gemeenten Purmerend en Beemster. U heeft zich deze avond laten horen en zodoende de kans aangegrepen om samen met de gemeente de economische toekomst te maken. En dat is mooi!


Marije Sliphorst/Daniel Pardoen

voorzitters@pro-site.nl