Afbeelding
Burgemeester Don Bijl overhandigde de Groenhart Group het predicaat Hofleveranciers. (Foto: Rick Leeman)

Hofleverancier op Baanstee Noord

Groenhart Group B.V. draagt voortaan de koninklijke titel Hofleverancier. Op zondag 4 oktober ontving het bedrijf het predicaat Hofleverancier uit handen van burgemeester Don Bijl. Een bijzondere prestatie. Hofleverancier word je alleen bij een bedrijfsbestaan van tenminste 100 jaar, een ‘onberispelijke reputatie’ en een belangrijke functie in de regio.

Een aantal maanden geleden opende Groenhart het nieuwe hoofdkantoor op Baanstee Noord. Namens gemeente Purmerend en team Baanstee Noord willen we Groenhart hartelijk feliciteren met deze prachtige status! We zijn trots dat het bedrijf is gevestigd op Baanstee Noord en zo een belangrijke bijdrage levert aan de omgeving.


Groenhart Group B.V. is een familiebedrijf dat al 100 jaar bestaat. Begonnen als Purmerendse ijzerwarenzaak, en nu een grote bouwtechnische groothandel op gebied van ijzerwaren en gereedschappen, met 10 verschillende vestigingen in Noord-Holland. Zo heeft Groenhart een belangrijke plaats in de regio, als werkgever, leerbedrijf, als leverancier, maar ook als sponsor van diverse verenigingen in de buurt.

Jurjen Groenhart: “Het is bijzonder om deze erkenning te ontvangen. Mijn overgrootvader is dit bedrijf begonnen en nu, in de 4de generatie, ontvangen we het predicaat Hofleverancier. Het zegt iets over de betrouwbaarheid en kwaliteit van Groenhart door de jaren heen. Je merkt ook dat het leeft in het bedrijf. Onder medewerkers, maar ook onder onze klanten. Dat is mooi om te horen.”

Afbeelding