Trotse medewerkers op de parkeerplaats van Sligro Purmerend. Van links naar rechts de afdelingsmanagers Ronald Geessink, Frans Zwirs en Richard Hol. Tweede van rechts vestigingsdirecteur Nico Molenaar krijgt de beker van Kees Kiestra, directeur Zelfbedieningen van Sligro Nederland.
Trotse medewerkers op de parkeerplaats van Sligro Purmerend. Van links naar rechts de afdelingsmanagers Ronald Geessink, Frans Zwirs en Richard Hol. Tweede van rechts vestigingsdirecteur Nico Molenaar krijgt de beker van Kees Kiestra, directeur Zelfbedieningen van Sligro Nederland. (Foto: Han Giskes)

Sligro opnieuw op erepodium

Tijdens de jaarlijkse interne verkiezingen van de beste Sligro-vestigingen van Nederland eindigde 'Purmerend' eervol op de tweede plaats. Vorig jaar ging de eerste prijs mee naar Purmerend, het jaar ervoor werd de derde plaats in de wacht gesleept. Derhalve drie keer scheepsrecht. Een mooie prestatie, zeker als je nagaat dat er 51 Sligro’s zijn.

Nico Molenaar, vestigingsdirecteur van de groothandel aan de Polderweg in Baanstee Noord, toont zich terecht een trots mens, maar zet zijn medewerkers onmiddellijk op een voetstuk. “We hebben een fantastisch en hecht team. Als je drie jaar achter elkaar op het podium komt, mag je ervan uitgaan dat het werkklimaat optimaal is. Dat is zeker niet alleen mijn verdienste, daar werkt iedereen keihard aan mee”, aldus Molenaar.

Was de eerste prijs van vorig jaar goed voor een reisje voor alle medewerkers, vrijdagochtend meldde directeur Zelfbedieningen Kees Kiestra zich met een dinercheque. En uiteraard de beker behorende bij de tweede plaats. Nico Molenaar en zijn grote team voelen wel degelijk alweer de druk voor de volgende verkiezingen. "We hebben het tot nu toe prima gedaan. Naar een podiumplaats komen is moeilijk, maar er te blijven is nog veel moeilijker. Maar natuurlijk gaan we er in 2022 opnieuw voor.”