Dennis Eikenboom
Dennis Eikenboom (Foto: Els Broers)

Even voorstellen: nieuwe PRO-leden

Dennis Eikenboom. Finish Projectbouw

Ik ben Dennis Eikenboom, geboren en getogen Purmerender, 33 jaar oud, getrouwd en vader van twee kinderen. Ik werk bij Finish Projectbouw, een aparte tak van de Finish Profiles group. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van bedrijfshuisvesting in de regio Noord-Holland en Vechtstreken.

Ik woon in het centrum van Purmerend. Ik zie mezelf dan ook als een echte Purmerender. Mijn familie heeft vroeger ook winkels gehad in de binnenstad. Warenhuis Eikenboom was destijds een begrip in het centrum, dat was een soort Blokker. Verder woon en werk ik ook nog steeds in Purmerend en voel ik mij altijd betrokken rond het centrum. Door mijn werk zijn wij vaak in connectie met vastgoedontwikkelingen in het centrum en blijf ik dus ook op de hoogte. 

Bij Finish Projectbouw ben ik het eerste contact met bedrijven en personen die een nieuw bedrijfspand willen bouwen, verbouwen of ontwikkelen. Mijn taak is dan om de wensen van deze partij om te zetten naar een schetsontwerp en een kostenbegroting te maken. Wij noemen dit  ‘ontwerpend aannemen’ oftewel ‘’Design and Build‘’. Daarbij zijn wij ook druk bezig met het produceren van staalframe-profielen. Een nieuwe techniek die een alternatief biedt voor houtbouw maar dan in lichtgewicht staalprofielen.  

Ik kan bedrijven en personen helpen met vragen rondom nieuwe bedrijfshuisvesting of vastgoedinvesteringen. En daarbij ook het technische advies bieden hoe je een gebouw beter en goedkoper kunt bouwen. Daarnaast zou ik meer bekend willen worden als de bouwer voor uw bedrijfshuisvesting in de regio. .

Cecile Lammes, Lammes tekst en content

Ik ben Cecile Lammes van Lammes tekst en content. Ik kom uit de Sanoma-stal waar ik als redacteur voor verschillende bladen werkte. Dat is echt superleuk werk. Vandaar de overstap naar mijn eigen bedrijf.

Ik schrijf en redigeer commerciële en informatieve teksten voor websites, nieuwsbrieven en magazines. Ik hou ervan om doelgroepgericht te communiceren. Welke pijnpunten haalt jouw product of dienst bij de klant weg? Ik schrijf dus niet vanuit jou als ondernemer, maar vanuit de behoefte van jouw klant. Je sluit toch ook geen verzekering af omdat de voorwaarden zo leuk zijn – behalve als je smoorverliefd bent op de verzekeringsagent…

Ik hoor graag van je.


Annelies Vink: Vink Grafische Vormgeving

Mijn naam is Annelies Vink en elf jaar geleden startte ik mijn bedrijf: Vink Grafische Vormgeving. Het is  gevestigd in Purmerend, waar ik ook woon. Voor ik mijn eigen onderneming begon was ik al jaren werkzaam in de grafische sector, van drukkerijen tot grote reclamebureaus. Ik geef vooral vorm aan bijvoorbeeld logo’s, webontwerp, verpakkingen, online PDF’s en infographics. Dit alles doe ik met veel aandacht en ja... liefde!

Wat kan ik betekenen voor anderen?

Door goed te luisteren iets vormgeven waar jij blij van wordt. En dit met duidelijke, transparante afspraken. Wanneer je dat prettig vindt kan ik ook bij jou op locatie werken, dan kan er extra snel geschakeld worden.

Ik vind het belangrijk om na te denken over duurzaam drukwerk en soms besteed ik iets uit aan een drukkerij die samenwerkt met kwetsbare mensen. ‘We zijn allemaal verantwoordelijk voor mensen die zich niet alleen kunnen redden.'








Afbeelding
Cecile Lammes
Annelies Vink