Iedereen zit het hele jaar goed onder de mega-parasol van De Stallen.
Iedereen zit het hele jaar goed onder de mega-parasol van De Stallen. (Foto: Han Giskes)

Uitschuifbare parasol over terras De Stallen

De horeca is niet gespaard tijdens de coronacrisis. Vanaf de start van de pandemie, In maart 2020, heeft de bedrijfstak nagenoeg op z'n kop gestaan. Zodanig dat verschillende horeca-uitbaters met de handen in het haar bleven zitten en geen uitweg meer zagen.

Elmer van der Zee, eigenaar van restaurant De Stallen op de Koemarkt, was logischerwijs ook niet blij met de gedwongen tijdelijke sluiting van zijn goedlopende zaak. Maar met het overkappen van zijn terras door middel van een hoogwaardige 'uitschuifbare parasol' heeft hij een positieve draai gegeven aan een vervelende periode.

Genieten geblazen

Nu het sein voor de gasten weer op groen mag is het genieten geblazen onder de hoogwaardige parasol. "We krijgen alleen maar positieve reacties en dat werkt aanstekelijk, zeker ook voor de medewerkers. Ik hoef niet te vertellen dat het een enorme investering was en dat in een moeilijke tijd. Maar ik ben zó blij dat ik het gedaan heb", reageert Van der Zee.


Op het terras van De Stallen kunnen 120 gasten plaats nemen. Elmer: "Binnen luttele seconden schuiven we de parasol uit. Onze gasten kunnen dus het hele jaar op het terras gaan zitten."