Ton de Jong
Ton de Jong

Even voorstellen: nieuwe leden PRO:

Ton de Jong, Volkert Makelaardij

Ik ben Ton de Jong, geboren in Amsterdam, maar al jaren woonachtig in Purmerend waar ik overigens tien jaar als vrijwilliger bij de brandweer heb gewerkt. Ik heb ruim 30 jaar werkervaring in de makelaardij in Purmerend, Waterland en Amsterdam en sinds 1 april 2021 ben ik werkzaam bij Volkert Makelaardij in Purmerend. Ik houd mij bezig met alle facetten van de makelaardij; bestaande bouw, nieuwbouw, bedrijfsmatig onroerend goed en daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het kantoor. Een makelaar brengt partijen bij elkaar en is een verbindende factor. Daarom kiezen klanten steeds vaker voor de persoon als makelaar. Ze willen het vertrouwen hebben dat het werk goed gebeurt. Ik ben zelf erg van de persoonlijke benadering en ik kan ze met mijn ervaring door het oerwoud van regels, voetangels en klemmen leiden. Gezamenlijk met het team van Volkert Makelaardij kunnen wij krachtiger optreden en doen er alles aan om mensen meer kans te geven op hun droomhuis.

Chantal Franken, ImageBoost

Ik ben Chantal Franken en woon alweer tien jaar met mijn gezin in Purmerend. Na mijn HEAO studie International Business werkte ik twaalf jaar in het bedrijfsleven in de sales tot ik koos voor het ondernemerschap. Met ImageBoost train ik jou als professional om je vanuit je essentie en missie zichtbaar te maken. Zodat je gerichter en met meer gemak die klanten en opdrachten aantrekt die echt bij je passen en waar jij energie van krijgt. Ik ontmoet veel professionals die bescheiden zijn en het lastig vinden om zichzelf zichtbaar te maken. Netwerken, social media posts plaatsen of een presentatie doen is iets dat ze uit de weg gaan of op de lange baan schuiven. Ze twijfelen ook over de te kiezen kleding en trekken dan maar iets aan om niet op te vallen of omdat zij niet goed weten hoe het anders kan. Het is mijn missie dat jij jezelf authentiek laat zien en daarbij echt voor je waarde gaat staan.

Twan Korver, Ranko

Ik ben Twan Korver. Op 1 augustus 2000 begon ik voor mezelf met Ranko. Op de fiets met een ladder op mijn schouder ging ik De Rijp door om ramen te lappen, en schoon te maken bij bedrijven en particulieren. Nu 22 jaar later zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 70 medewerkers, en de uitbreiding en professionalisering gaat nog door. Dit gebeurt met een team specialisten. Onze Ranko-toppers werken 365 dagen per jaar aan de basis van een schone en veilige werk- en leefomgeving, van onschatbare waarde voor de maatschappij. Ook hebben we allen 1 ding gemeen: de nuchtere Noord-Hollandse mentaliteit. Dat gaat samen met de handen uit de mouwen steken, afspraken nakomen, een oprechte communicatie waarin ruimte is om fouten te erkennen. Als die zich voordoen dan lossen we het op, want wij staan voor onze kwaliteit. Onze diensten zijn gericht op particulieren en bedrijven in verschillende sectoren.

Marion Horvers, De Uitvaartwens 

Ik ben Marion Horvers van De Uitvaartwens. Ik woon in Spanbroek en run sinds vier jaar mijn eigen Uitvaartonderneming, waarmee ik actief ben in deze regio en dan vooral in Purmerend. Ik ben uitvaartbegeleider en begeleid families bij het afscheid van hun dierbare. Daarbij zet ik net een stapje meer en probeer ik voor iedereen een uniek en warm afscheid neer te zetten, wat aansluit bij het leven dat is geƫindigd, herkenbaar voor de dierbaren. Daarbij denk ik buiten de gebaande en bekende paden. Ik neem en geef de tijd die de familie nodig heeft en zorg dat alles tot in detail klopt. Daarbij ben ik de regisseur op de achtergrond. Door mij aan te sluiten bij de PRO hoop ik ook de andere leden actief te leren kennen en waar mogelijk samen te werken. Daarnaast wil ik Purmerend en Beemster laten kennismaken met een andere manier van afscheid nemen.


Chantal Franken.
Twan Korver.
Marion Horvers.
Afbeelding