Tijdens de businessrun van 2018 liep ook een equipe van Sligro Purmerend mee.
Tijdens de businessrun van 2018 liep ook een equipe van Sligro Purmerend mee. (Foto: Han Giskes)

Loop mee met 10e Marktstadrun

Algemeen

Sportief bezig zijn met je bedrijf voor het goede doel? Dat kan bij de Businessrun van de Marktstadrun op zondag 4 september in Purmerend.

Die dag wordt de 10e editie van de Marktstadrun gehouden. Zo’n tweeduizend lopers doen hier ieder jaar aan mee. Jong en oud lopen diverse afstanden voor de fun, de gezondheid en het goede doel. “Dit jaar belooft een bijzondere editie te worden. Na twee jaar afwezigheid in verband met Corona gaan we nu eindelijk de 10e editie houden”, vertelt voorzitter Michel Meijer. Meer dan 30 bedrijven uit Purmerend en omstreken deden mee aan de laatste editie in 2019. Combineer het sportieve met het aangename en schrijf je snel in voor de Businessrun. Er zijn twee afstanden: 4,5 E gele Mijl (EM) of 8 EM. 

Team in de watten leggen

“Een team bestaat uit acht lopers. Voor 350 euro wordt het team geheel verzorgd ontvangen en in de watten gelegd. Jullie worden in een aparte ruimte op de Koemarkt ontvangen waar de koffie klaarstaat. Uiteraard is er na afloop een medaille, een teamfoto en een borrel om te proosten op het resultaat. Langs het parcours mag een vlag of banner geplaatst worden van het bedrijf en uiteraard worden jullie op social media vermeld. Ook krijgt het team een hardloopclinic van The Run Factory. Wil je meer teams aanmelden met je bedrijf, dan betaal je voor elk extra team 300 euro”, aldus Arwin Versteyne van de organisatie. De start is vanaf de Plantsoengracht, de finish als vanouds op de Koemarkt. Het goede doel waar iedereen voor loopt wordt binnenkort bekendgemaakt.  Inschrijven kan via www.marktstadrun.nl.

MarktstadWalk

Ben je geen hardloper en wandel je liever? Doe dan mee met de MarktstadWalk op zaterdag 3 september. Er zijn diverse afstanden, variërend van de FamilyWalk tot en met 25 km. Inschrijven kan via www.marktstadwalk.nl Volg de Facebookpagina voor alle nieuwtjes over dit evenement (MarktstadWalk).