Afbeelding
(Foto: )

Even voorstellen: nieuwe leden PRO:

Annemiek Donkersloot-Geel, Ladies Fortune

Ik heb sinds veertien jaar een modewinkel, Ladies Fortune, in Purmerend. Deze startte ik 26 jaar geleden op in Monnickendam. Ik ben een kind van de regio. Ik ben in de Zuidoostbeemster geboren en heb daar tot mijn 8ste gewoond. Daarna woonde ik in Broek in Waterland en Monnickendam.
Ik probeer in mijn winkel vrouwen wat power te geven door ze de beste keuzes te laten maken voor hun garderobe. Daarbij geef ik tips vanuit mijn ervaring en desgewenst geef ik uitgebreide kleur- en stijladviezen. Naast de mode heb ik nu ook een home-decoratielijn ontwikkeld waarin mijn eigen schilderwerken zijn toegepast. Hiermee hebben we onze nieuwe winkel een heel eigen look & feel gegeven.
Voor wat ik verder wil betekenen voor anderen en wil bereiken hoef je alleen maar op de website bag-of-love.nl te kijken naar mijn stichting. Daarnaast begeleid ik graag jonge mensen in hun leerproces of op weg naar ondernemerschap.

Ron Elling en Andre Scheffel; Array Business Solutions

Wij zijn Ron Elling en Andre Scheffel. In 2014 zijn wij gestart met het bedrijf Array Business Solutions, een software development bedrijf met tien ontwikkelaars. Ron is eindverantwoordelijk voor de techniek en Andre voor sales & marketing. Wij leveren de kennis voor ICT Development projecten bij onze klanten. Onze specialisten en ontwikkelaars realiseren maatwerk applicaties, workflows, portals en integraties. Zij kunnen ook fungeren als tijdelijke aanvulling op een eigen ontwikkelteam van de klant.
Wij willen graag een gedegen en betrouwbare ICT-partner zijn voor onze klanten. Wij richten ons niet alleen op grote ondernemingen maar helpen ook graag kleine en middelgrote bedrijven met specifieke wensen op het vlak van hun automatisering.


Jessica Krijvenaar, Social Media Support NL

Ik ben Jessica Krijvenaar van Social Media Support NL. In 2020 ben ik mijn bedrijf gestart als Virtual Assistant en ontzorg ik bedrijven, webwinkeliers en startups met het online zichtbaar zijn op social media.  Als voormalig webwinkelier weet ik dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om social media in te zetten voor je bedrijf. Het leukste van mijn werk vind ik de afwisseling van taken en de verschillende branches waar ik voor werk. Content schrijven geen probleem, Stories of Reels voorbereiden ja graag. Branding voor jouw Instagram account, ik ben de Canva expert voor jou. Van MKB tot Zzper elke branche is welkom.
Wat ik heel graag zou willen bereiken is een team van VA's samenstellen uit Purmerend/Beemster met ieder haar/zijn eigen expertise. Met dit team zou ik mijn klanten ook kunnen voorzien met andere diensten zoals bijvoorbeeld het onderhoud van websites, het bouwen van websites en emailmarketing.

Wilco Frikkee, Financieel Advies

Mijn naam is Wilco Frikkee. Voor veel leden van de Pro ben ik wel een bekend gezicht. Ik ben ruim 15 jaar als zakelijk bankier bij de Rabobank in Purmerend werkzaam geweest met als werkgebied Waterland. Vervolgens heb ik mijn carrière voortgezet bij de private bank Staalbankiers en later bij ING Private Banking. In juli 2021 ben ik gestart als ondernemer. De terugtrekkende beweging bij de banken heeft mij doen besluiten om mijn eigen financieel advieskantoor te starten.
Persoonlijke aandacht en volledig ontzorgen zijn van de mooie oneliners die je vaak hoort. Ik durf van mijzelf te zeggen dat ik dat ook echt waar maak. Daarnaast heb ik een grote kennis van het werkgebied Waterland; dat helpt bij het financieren van vastgoed in deze omgeving.
Als zelfstandig en onafhankelijk financieel adviseur begeleid ik particulieren en ondernemers met het financieren van hun woning, bedrijfspand of beleggingspand(en). Voor alle financieringsvraagstukken zoek ik naar de beste oplossing.





Ton de Jong, Volkert Makelaardij

Mijn naam is Ton de Jong, geboren in Amsterdam, maar al jaren woonachtig in Purmerend waar ik overigens tien jaar als vrijwilliger bij de brandweer heb gewerkt. Ik heb ruim 30 jaar werkervaring in de makelaardij in Purmerend, Waterland en Amsterdam en sinds 1 april 2021 ben ik werkzaam bij Volkert Makelaardij in Purmerend. Ik houd mij bezig met alle facetten van de makelaardij; bestaande bouw, nieuwbouw, bedrijfsmatig onroerend goed en daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het kantoor.

Een makelaar brengt partijen bij elkaar en is een verbindende factor. Daarom kiezen klanten steeds vaker voor de persoon als makelaar. Ze willen het vertrouwen hebben dat het werk goed gebeurt. Ik ben zelf erg van de persoonlijke benadering en ik kan ze met mijn ervaring door het oerwoud van regels, voetangels en klemmen leiden, en gezamenlijk met het team van Volkert Makelaardij kunnen wij krachtiger optreden.

Volkert Makelaardij ziet dat de aan- of verkoop van een woning een groot moment is in een mensenleven. Daarom kiezen wij voor een klantgerichte aanpak waarbij we al onze kennis, kunde en ons netwerk inzetten. We besteden ook veel aandacht aan de verkooppresentatie van de woning, onder andere met gedegen stylingadvies. En we doen er alles aan om mensen te helpen meer kans te maken op hun droomhuis. 

Chantal Franken, ImageBoost

Als elfjarig meisje kwam ik in Purmerend wonen. Na mijn HEAO studie International Business vertrok ik voor een jaar naar China en daarna woonde ik een aantal jaar in Amsterdam. Inmiddels woon ik alweer tien jaar met mijn gezin in Purmerend. Ik vind het een prettige leefomgeving en ik ben vaak op de Koemarkt te vinden.

Na twaalf jaar in het bedrijfsleven in de sales gewerkt te hebben, koos ik voor het ondernemerschap. Met ImageBoost train ik jou als professional om je vanuit je essentie en missie zichtbaar te maken. Zodat je gerichter en met meer gemak die klanten en opdrachten aantrekt die echt bij je passen en waar jij energie van krijgt.

Ik ontmoet veel professionals die bescheiden zijn en het lastig vinden om zichzelf zichtbaar te maken. Netwerken, social media posts plaatsen of een presentatie doen is iets dat ze uit de weg gaan of op de lange baan schuiven. Ze twijfelen ook over de te kiezen kleding en trekken dan maar iets aan om niet op te vallen of omdat zij niet goed weten hoe het anders kan. 

Zolang je in die comfortzone blijft, laat je prachtige kansen liggen. 

Het beeld dat je van jezelf laat zien is nu eenmaal een snellere vorm van communicatie dan de woorden die je gebruikt. Gezichtsuitdrukking, kledingkeuze en lichaamshouding pikt de ander razendsnel op en die ander geeft daar vaak geheel onbewust een waarde aan en bepaalt daarmee ook de keuze die gemaakt wordt. 

We zijn allemaal mensen en we willen allemaal gezien worden voor wie we zijn en wat we waard zijn. Het is mijn missie dat jij jezelf authentiek laat zien en daarbij echt voor je waarde gaat staan. Zo nodig je de ander uit om dit ook te doen en draagt dat in mijn beleving bij aan een meer authentieke en daarmee mooiere wereld. 


Twan Korver, Ranko

Ik ben Twan Korver. Op 1 augustus 2000 begon ik voor mezelf met Ranko. Op de fiets met een ladder op mijn schouder ging ik De Rijp door om ramen te lappen, en schoon te maken bij bedrijven en particulieren. Nu 22 jaar later zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 70 medewerkers, en de uitbreiding en professionalisering gaat nog door. Dit gebeurt met een team specialisten. Onze Ranko-toppers werken 365 dagen per jaar aan de basis van een schone en veilige werk- en leefomgeving, van onschatbare waarde voor de maatschappij! 

Onze connectie met de regio is dat, naast de meesten van onze klanten, ook ‘onze mensen' in de regio wonen. Sommige geboren en getogen, anderen nog maar net. We hebben een grote diversiteit aan collega's en daar zijn we trots op. Ook hebben we allen 1 ding gemeen: de nuchtere Noord-Hollandse mentaliteit. Dat gaat samen met de handen uit de mouwen steken, afspraken nakomen, een oprechte communicatie waarin ruimte is om fouten te erkennen. Als die zich voordoen dan lossen we het op, want wij staan voor onze kwaliteit.

Door de jaren heen hebben wij verschillende soorten opdrachten uitgevoerd waardoor wij een breed spectrum aan ervaring, kennis en kwaliteiten hebben ontwikkeld. Onze diensten zijn gericht op particulieren en bedrijven in verschillende sectoren. De werkzaamheden die wij onder andere uitvoeren zijn: Glasbewassing aan de binnen en buitenzijde; Reiniging en onderhoud van gevels; Reinigen van productieafdelingen in de (voedingsmiddelen) industrie; Reiniging direct na een calamiteit; Schoonmaakonderhoud; Specialistisch vloeronderhoud; Schoorsteenvegen; Dakgoten leeghalen; Opleveren van panden; Reinigen van bruggen, sluizen, zuiveringsgemalen en kunstwerken.

Als bedrijf zijn wij voor de gemeenschap waardevol doordat wij bijdragen aan de werkgelegenheid. Ook zijn wij maatschappelijk betrokken zoals met sponsoring van evenementen, clubs of projecten. Want bij Ranko vinden we het belangrijk dat we voor elkaar zorgen, naar elkaar omkijken. Dat doen wij door oprechte aandacht voor onze collega's, bijvoorbeeld in de vorm van het bieden van praktische hulp, een mooi kerstpakket, gezellige feestjes, een luisterend oor of gewoon een kopje koffie met elkaar drinken.

Wij hebben zin in de toekomst en de verder groei van Ranko!



Margreet Schilder, Ganesja Fits All

Mijn naam is Margreet Schilder van Ganesja Fits All in Wijdewormer. Wij zijn al 22 jaar actief op de markt van de modieuze bedrijfskleding voor beautysalons, kapsalons, apotheken, drogisterijen, tandartspraktijken maar ook horeca, tuinders, elektrotechnische bedrijven etc. Eigenlijk kunnen wij elke beroepsgroep, en van 1 tot 100 personeelsleden, voorzien van de daarvoor geschikte bedrijfskleding.

Wij hebben voor bepaalde beroepsgroepen een collectie die wij zelf hebben ontworpen en waarvan we de gehele ontwikkeling in eigen hand hebben. Zo kunnen wij ook "tailormade" laten produceren, belangrijk omdat natuurlijk iedereen zich prettig moet voelen in de bedrijfskleding. Persoonlijke aandacht vinden wij dan ook zeer belangrijk. Daarom gaan wij ook op afspraak naar klanten door het hele land. Sinds kort vertegenwoordigen wij ook het merk HEROCK van WORKWEAR in deze regio, kleding die echt geschikt is voor de industrie. In deze tak van bedrijfskleding willen we meer voet aan de grond te krijgen. Overall is ons doel: meer exposure maar vooral een vertrouwde naam.

Array
Annemiek Donkersloot
Jessica Krijvenaar
Wilco Frikkee
Chantal Franken
Daan Tol???
Twan Korver
Ton de Jong