Eman Jusic
Eman Jusic (Foto: Els Broers)

Even voorstellen: nieuwe leden PRO:

Emin Jusic, Afbouwbedrijf ENO

Mijn naam is Emin Jusic, geboren in het voormalige Joegoslavië (hedendaagse Bosnië en Hercegovina). Ik ben in 1995 als vluchteling van de oorlog in Joegoslavië naar Nederland gekomen en ben inmiddels 27 jaar woonachtig in Purmerend. Na mijn aankomst in Nederland heb ik 10 jaar moeten wachten op mijn verblijfsvergunning. Hierdoor was het voor mij niet mogelijk om te werken en heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan. In 2005 kreeg ik mijn verblijfsvergunning en kon ik op zoek gaan naar werk. Na voor een aantal werkgevers te hebben gewerkt besloot ik in maart 2008 om mijn eigen bedrijf genaamd Afbouwbedrijf ENO te beginnen. Zoals de naam al suggereert is Afbouwbedrijf ENO vooral gespecialiseerd in het afbouwen van woningen (verbouw, restauratie, onderhoud, renovatie, timmerwerken, keukens en kozijnen). Echter fungeert Afbouwbedrijf ENO ook als aannemersbedrijf waardoor ik samen met collega’s, onze klanten, van de fundering tot het dak, in alle wensen kan voorzien. 

Sven Kraakman, Make Your Story

Mijn naam is Sven Kraakman, 31 jaar en geboren en getogen in de Beemster. Op 1 januari 2020 schreef ik mij in bij de KvK en werd zo eigenaar van Make Your Story, een bedrijf dat zich focust op videocontent. Ik kwam op de naam van mijn bedrijf omdat ik vind dat iedereen een verhaal heeft. Het maakt niet uit of je een ondernemer, een bedrijf of een particulier bent. Daarom vind ik het belangrijk bij het maken van een video eerst persoonlijk contact met de klant te hebben, zodat we samen JOUW verhaal in beeld kunnen brengen. Dit kan zijn voor een promotionele advertentie, reclame of marketingcampagne. Maar ook ben ik soms te vinden achter de camera tijdens een bruiloft of neem ik een videopodcast op. Waar je mij achter de camera zult vinden helpt mijn vrouw Emma achter de schermen mee met het maken van de scripts en het editen van de video's. Wat ik wil bereiken is dat ik bedrijven kan helpen met mijn creativiteit om zo samen hun verhaal in beeld te brengen.

Marieke Bekink, ‘Het 1 op 1 dieet in Purmerend’

Mijn naam is Marieke Bekink en ik heb sinds 2021 een praktijk voor gewichtsverlies en gewichtsbeheersing in Purmerend: "Het 1 op 1 dieet in Purmerend met Marieke". Ik ben gewichtsconsulent en begeleid cliënten tijdens hun afvalproces. Daarnaast ben ik ook orthomoleculair voedingsdeskundige en adviseer mensen die niet per se willen afvallen maar gezondheidsklachten ervaren, gerelateerd aan voeding. Het dieet dat ik aanbied bestaat uit maaltijdvervangers maar altijd in combinatie met gezonde voeding. Aan de hand van een stappenplan wordt bepaald welke stap bij de cliënt past qua gezondheid, leefstijl en wensen. Naarmate het streefgewicht in zicht komt, worden de maaltijdvervangers afgebouwd en stap voor stap de gezonde voeding (zuivel, fruit, graanproducten etc) toegevoegd. De cliënt leert op deze manier wat een gezonde leefstijl is die bij hem of haar past. Wat ik wil bereiken in Purmerend en omstreken is naamsbekendheid.

Reinier en Pien Schneiders, Anjema & Schneiders Auto Elektro BV

Wij zijn Reinier en Pien Schneiders van Anjema & Schneiders Auto Elektro BV te Purmerend. In 2004 heeft Reinier het bedrijf, dat ontstaan was uit een samensmelting tussen Anjema Auto Elektro en Schneiders Car Telektro, volledig overgenomen. Vanaf dat moment nam Pien de winkel (Telecom/accessoires e.d.) onder haar vleugels en Reinier de werkplaats. Wij zijn nog steeds, voor zover wij weten, het enige bedrijf in Purmerend e.o, dat bekend staat om zijn bijzondere combinatie aan diensten en producten. In de werkplaats installeren wij op het gebied van auto-elektronica o.a. beveiligings-, comfort- en multimediaproducten. Je kunt er ook terecht voor accu's, starters, dynamo's etc. Met de winkel zijn we lid van Telecombinatie en adviseren we consumenten en bedrijven op het gebied van communicatie. We groeien constant mee, qua techniek in de auto-elektronica, maar ook wat betreft de telecom. Zo kunnen wij ook in de toekomst de service en diensten blijven verlenen waar wij om bekend staan.



VOLGENDE KEER

Jasper Sieling, DETEC Beveiliging

“Het familiebedrijf DETEC Beveiliging waarborgt de veiligheid van mensen en zaken thuis, of op kantoor. Als één van de grotere elektrotechnische beveiligingsbedrijven in Nederland is het bedrijf al vanaf 1976 een vast begrip als het gaat om veiligheid. DETEC levert, installeert en onderhoudt professionele inbraakmeld-, brandmeld-, toegangscontrole- en camerasystemen. Bij alarmmeldingen biedt onze eigen meldkamer 24 uur per dag, 7 dagen in de week, de perfecte service op maat.” DETEC is in 1976 begonnen in Purmerend waar de broers zijn opgegroeid. In het dagelijks leven zorgen zij ervoor dat DETEC voorop blijft lopen in de innovatieve oplossingen en geavanceerde apparatuur op het gebied van beveiligingen. Met hun passie voor veiligheid en techniek hopen ze nog jarenlang door het juiste maatwerk een reëel gevoel van veiligheid te kunnen creëren bij hun klanten.


Marcel Poort en Astrid Waernes, V.O.F. Waernes,

Wij, Marcel Poort en Astrid Waernes, runnen samen sinds 2007 V.O.F. Waernes, Centrum voor psychosociale begeleiding en trainingen voor kinderen en volwassenen in Purmerend. Wij verzorgen trainingen op maat voor scholen, (onderwijs) teams en bedrijven, en organiseren workshops over o.a. communicatie. Ook geven we individuele begeleiding.

Astrid werkt individueel en in groepsverband om de cliënt bij te staan in een proces op zowel privé- als werkgebied. Zij is gespecialiseerd en breed opgeleid in het anders leren omgaan met hoog sensitiviteit en psychosociale problematiek. Naast het geven van cursussen trainingen op het gebied van gedrag (o.a. stressreductie) is ze trainingsacteur bij bedrijven en scholen. Ze is gespecialiseerd in het overbrengen en confronteren van gedrag en communicatie. Astrid heeft twee kinderboeken geschreven en schrijft regelmatig columns voor vakbladen.

Marcel Poort heeft ruim 25 jaar onderwijservaring waarin hij zich vooral heeft beziggehouden met de ‘zorgleerlingen’. Vanuit deze interesse heeft hij zich steeds verder gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en adolescenten met diverse problematieken. Door meerdere opleidingen op het gebied van (life)coaching, gedrag, autisme, AD(H)D, faalangst reductie, agressie regulatie en weerbaarheid is hij breed inzetbaar in het (speciaal) basisonderwijs, het voortgezet (speciaal) onderwijs, het MBO en het HBO. In samenwerking met de school maakt hij een passend programma gebaseerd op schoolwerk en sociaal emotioneel gebied. Marcel observeert en adviseert docenten om de sociale omgang, normen en waarden in de klas te bevorderen. Daarnaast begeleidt hij leerlingen en studenten met ‘leren’ leren, plannen en organiseren.

Sinds 2011 organiseert ons Centrum de weerbaarheidstraining "Rots & Water" voor kinderen vanaf 6 jaar. Wij worden hiervoor ook ingehuurd op basisscholen en het voortgezet onderwijs. De training helpt sociale competenties te ontwikkelen die elk kind, elke jongere en elke volwassene nodig heeft in een wereld die met de dag verandert.


Margreet Schilder, Ganesja Fits All

Mijn naam is Margreet Schilder van Ganesja Fits All in Wijdewormer. Wij zijn al 22 jaar actief op de markt van de modieuze bedrijfskleding voor beautysalons, kapsalons, apotheken, drogisterijen, tandartspraktijken maar ook horeca, tuinders, elektrotechnische bedrijven etc. Eigenlijk kunnen wij elke beroepsgroep, en van 1 tot 100 personeelsleden, voorzien van de daarvoor geschikte bedrijfskleding.

Wij hebben voor bepaalde beroepsgroepen een collectie die wij zelf hebben ontworpen en waarvan we de gehele ontwikkeling in eigen hand hebben. Zo kunnen wij ook "tailormade" laten produceren, belangrijk omdat natuurlijk iedereen zich prettig moet voelen in de bedrijfskleding. Persoonlijke aandacht vinden wij dan ook zeer belangrijk. Daarom gaan wij ook op afspraak naar klanten door het hele land. Sinds kort vertegenwoordigen wij ook het merk HEROCK van WORKWEAR in deze regio, kleding die echt geschikt is voor de industrie. In deze tak van bedrijfskleding willen we meer voet aan de grond te krijgen. Overall is ons doel: meer exposure maar vooral een vertrouwde naam.

Sven Kraakman
Marieke Bekink.
Anjema & Scheiders
Afbeelding
Het Leesteken
Praktijk waernes
Afbeelding
Phil en Marjolein.